(29/11/2018, Saat: 19:21)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu düşünce adı altında anılmak istemezdim. Ama Biliyorum forumda ki değerli yazarlar latife yapıyor. @dikdik_s
Hoşbuldum. @onurcakmak Bey Teşekkürler. Bir konuya açıklık getireyim. Etkinliğe katılmayacağım.
@Sofistike Gürkan komşum bak siz bizi gerçekten yanlış anladınız. Böyle yazarsanız, etkinlik konusu hakkında tanışma başlığınızda açıklama yapan densiz olarak özellikle ben gerçekten çok üzülürüm. Burada her gün buluşup sohbet ediyoruz. Bu samimiyetten dolayı bazen böyle ayarın kaçtığı oluyor, onu da Çalgı çengi başlığıyla hallediyoruz
Üye olmadan önce geçirdiğiniz zamanda epey bilgi birikimi edinmişsiniz ve siz ilk mesajınızdan beri güzel, anlamlı mesajlar yazıyorsunuz, bu benim dikkatimi bu konudan da önce çekmişti. Güzel avatar, güzel isim derken ben aslında bunu ifade etmek istemiştim. Yani foruma özen göstererek üye olmuşsunuz. Etkinlik başlığında heyecanınızı belirtmiştiniz ancak mesaj sayınızın az olması nedeniyle gerekli şartı sağlayamadığınız size belirtilince, biz de size yardımcı olmak istedik. Henüz bir hafta var, siz bu şartları rahat rahat sağlarsınız ve biz de bunu destekliyoruz
@FearOfATG komşum çok güzel bir fikir sunmuş, valla şu zamana kadar benim hiç aklıma gelmemişti
Moderasyon yapılması konusunu siz düşünmeyin, sessiz sedasız o işi biz moderatörler hallediyoruz, uyarı bile vermiyoruz.
Şimdi gördüm, etkinliğe katılmayacağınızı belirtmişsiniz. Müsadenizle o mesajı gizliyorum, bir hafta içerisinde sizi tekrar görmek üzere