Yorumları: 88
Konuları: 2
(17/10/2020, Saat: 00:05)fusuy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"MERCAN.04" arkobac veya tabaco tıraş sabununuz hayırlı olsun..
ee komşumm onu siz bize söyleyeceksiniz :-)
geceniz güzel geçsin çok fena güldüm çok.
Komşum deneme işini sabah tıraşına bıraktım. Az miktarda
tabac ile arkonun buluşması yüzümde herhangi bir sıkıntıya sebep olmazsa ve dahi arkoya bir miktar koruyuculuk katarsa işte o zaman az da olsa hem tıraş anlamında hem ekonomi anlamında bir tecrübe daha kazanmış olurum. Belki. Saçmalamış da olabilirim. Forumda ustaların tecrübe edinin söylemlerini tıraşın her noktasında uygulamaya çalışıyorum. Bakalım artık
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 88
Yorumları: 161
Konuları: 1
(05/07/2020, Saat: 23:31)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende tabac fanıyım,bana hiç öyle yaşlı kokusu gibi gelmedi ve aldığım koku hacı misi degilde sanki damla sakızı kokusu geliyor koku duyum mu bozuk ne
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sabundan ben de damla sakızı kokusu aldım. Baharatlı damla sakızı gibi
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Tabac eşittir tütün kolonyası benim için
sabunluguna asla laf etmem ama kokusu bana ağır geliyor.
Yorumları: 61
Tabac ın parfümünü kullanan komşularım var mı ben de edt olanı var kokusu hoşuma gitti ama kalıcılıgı cok zayıf .1-2 saate ancak sıktığım bölgeye koklayınca az bisey alabiliyorum kokuyu
Yorumları: 24
Konuları: 3
Sabunu bugün kullandım gerçekten hoşuma gitti. Tek perde olacak şekilde ustura tıraşında çok iyi verim aldım.(koruma ve kayganlık çok iyi) Kokusu eski italyan berberlerini andırıyor, hafif pudramsı ve ıslak tütün karışımı bir koku, zevkle kokluyorum
Yorumları: 160
Senelerdir Tabac kase sabun kullanıyorum. Bittikçe yedek alıyorum kasede devam diyorum. Gerçi artık yedek bulmak zorlaştı. Kokusu benim için vazgeçilmez. Hala ikgünkü gibi seviyorum. Fırçamın bile ertesi gün buram buram kokmasını çok seviyorum.
Yorumları: 59
(15/12/2020, Saat: 23:03)Playfultiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabunu bugün kullandım gerçekten hoşuma gitti. Tek perde olacak şekilde ustura tıraşında çok iyi verim aldım.(koruma ve kayganlık çok iyi) Kokusu eski italyan berberlerini andırıyor, hafif pudramsı ve ıslak tütün karışımı bir koku, zevkle kokluyorum
eski italyan berberlerine ne ara gittin komşum? yoksa don corleone misin?
Yorumları: 357
Tabac gerçekten iyi bir sabun. Bende refil olarak almıştım kaşeli çok pahalı diye ki kasesi gorsellik dışında pek bişey sunmuyormus zaten. Biraz önceki tirasimda konusu aktif diye aklıma ma geldi kullandım ilginç bir köpüğü var. Kaymak gibi bir köpük oluşturuyor ve bir o kadarda kaygan. Bu köpüğü şimdiye kadar kullandığım arko,Alsancak,mfy,proraso,cella,wilkinson ve kolay bulunabilenn hiçbir sabunda görmedim.Kokusu da tam bir klasik.
Kartallar yüksekten uçar
Yorumları: 24
(16/12/2020, Saat: 23:48)saintdumas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eski italyan berberlerine ne ara gittin komşum? yoksa don corleone misin?
baba tarafından sicilyalıyım komşum