22/03/2015, Saat: 05:21
Nemlemdirme,
haşmett
|
22/03/2015, Saat: 05:21
Nemlemdirme,
22/03/2015, Saat: 05:35
22/03/2015, Saat: 05:48
22/03/2015, Saat: 05:54
Bunu yapana kadar inat ettim
İçersine, tuz, karbonat, kimyon, tarçın, karabiber eklicem çok çok az tabi, nemlendirme aşamasından sonra baharatlar ve aroma eklicem. En son elekten geçicek. dinlendirme... Kilitli plastik saklama kabında dinlendiricem ben. Sanırım bi kaç güne hazır olur.
22/03/2015, Saat: 06:27
(22/03/2015, Saat: 05:54)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu yapana kadar inat ettim Üstat halledicem ben, sakin
Acta est fabula, plaudite.
22/03/2015, Saat: 06:44
22/03/2015, Saat: 06:59
(Son Düzenleme: 22/03/2015, Saat: 07:00, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
Baharatlar eklendi,
İyice ezilecek ve bugün likit aroması eklenip dinlenmeye terkedilecek.. Koku çok farklı, tütünden uzak ama ağır. Çekmeye cesaret edemedim Aroma şart
22/03/2015, Saat: 07:16
Bunu denemek maksatlı baharatlı ve sütlü yaptım,
Süt daha önce kullanılmış olsa gerek, ben sevdim.. Kıvam şaşırtıcı derecede mükemmel oldu. Bi kaç kez mikrodalgadan geçti elbet. Çekimi mükemmel, boğaza acı vermiyo, Baharatlar minimal hissettiriyo kendini daha çok tarçın.
22/03/2015, Saat: 07:31
Bi kaç kez daha çektim ve beynime beynime işledi tütün.
Oy oy.. Sert tütünmüş. Ama burnun ön kısmında kaldı. Kesinlikle rahatsızlık yok. Sadece sert. Baharatlar tütün kokusunu neredeyse tamamen kapatmış. Dinlensin bir iki gün tam kıvama gelir. Hiç bi kimyasal yok, parafin vs.. Sadece yabancı madde karbonat. On tane peş peşe "birinci" sigarası içmiş gibiyim vesselam
22/03/2015, Saat: 14:05
Eline saglik komsu valla tebrikler iyi kaynak oldu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|