Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Anladım, alınıpta memnun kalınmıycak bir ürün değil kesinlikle, tavsiye ederim. Elimde marlborough ve arlington da var onları henüz denemedim ama kokladım onlarıda çok beğendim
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Dr. Harris sabunlarını ben bir türlü beğenemedim ama ustadım bu sabunu mutlaka deneyeceğim
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Bir şans daha verin sevgili sertaç
Yorumları: 695
Konuları: 0
31/03/2015, Saat: 18:18
(Son Düzenleme: 31/03/2015, Saat: 18:18, Düzenleyen: naayi.)
tipsol inceleme için teşekkürler. Dün gittiğim dükkanda Windsor'un envayi çeşit ürünü vardı, bir tek sabunu yoktu. Arlington aldım ben de. Kokusu hariç benzer performans göstereceğini düşünüyorum.
Windsor Harris'in en beğenilen ürün gruplarından.
(31/03/2015, Saat: 18:18)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tipsol inceleme için teşekkürler. Dün gittiğim dükkanda Windsor'un envayi çeşit ürünü vardı, bir tek sabunu yoktu. Arlington aldım ben de. Kokusu hariç benzer performans göstereceğini düşünüyorum.
Windsor Harris'in en beğenilen ürün gruplarından.
Evet bende koku haricinde performans aynıdır diye düşünüyorum @naayi
Yorumları: 363
Konuları: 5
İnceleme için teşekkürler Tipsol üstad.
Paketleme konusunda aynı fikirdeyim. Bu işlere ilk girdiğimde aldığım ilk sabun Dr.Harris sandalwood olmuştu.
Başlarda diğer sabunları bilmediğim için yorum yapamıyordum ancak şimdi farkı bende görebiliyorum.
Performansı hakkında yorumuna harfiyen katılıyorum.
Yorumları: 621
Konuları: 6
tipsol komşum güzel inceleme, elinize sağlık. Dr. Harris'in Arlington kremini asymptote komşum kullanıyordu, memnundu. Benim merak ettiğim kremlerden biri Arlington diğeri ise Marlborough
Yorumları: 1,512
(31/03/2015, Saat: 20:41)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tipsol komşum güzel inceleme, elinize sağlık. Dr. Harris'in Arlington kremini asymptote komşum kullanıyordu, memnundu. Benim merak ettiğim kremlerden biri Arlington diğeri ise Marlborough
Sağolsun asymptote komşum gönderdi bana cömert bir sample. Performansı gayet başarılı, TOBS Avokado'dan belki ama belki bir tık iyi. Kokusu da kompleks bir limon kolonyası. Net, güzel bir kokusu var Mehmet komşum.
Yorumları: 695
Konuları: 0
(31/03/2015, Saat: 20:49)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolsun asymptote komşum gönderdi bana cömert bir sample. Performansı gayet başarılı, TOBS Avokado'dan belki ama belki bir tık iyi. Kokusu da kompleks bir limon kolonyası. Net, güzel bir kokusu var Mehmet komşum.
Aleksey denemediğin sabun kaldı mı?
Yorumları: 1,512
Olmaz mı, daha çook var.