25/04/2015, Saat: 20:31
Almayi ciddi anlamda dusunuyordum. Komsularimin yasamis olduklari nedeni ile iptal ettim. Gelismelerden bizleride haberdar ediniz.
I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl
|
25/04/2015, Saat: 20:31
Almayi ciddi anlamda dusunuyordum. Komsularimin yasamis olduklari nedeni ile iptal ettim. Gelismelerden bizleride haberdar ediniz.
25/04/2015, Saat: 20:48
@izbe isterseniz refill paketi alın. Onlarda problem olmayabilir. Olursa da artık Mustafa bey elindeki tüm ürünleri iade eder heralde
Ben bugün firmaya uzunca bir mesaj attıp, haftaiçi dönüş yapacaklardır. Gelişmeleri buraya yazarım. Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
25/04/2015, Saat: 21:08
(25/04/2015, Saat: 20:48)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @izbe isterseniz refill paketi alın. Onlarda problem olmayabilir. Olursa da artık Mustafa bey elindeki tüm ürünleri iade eder heralde Haklısınız Onur Bey,refiller yumuşak.Kâseleri iade edeceğim. Firma ürününün arkasında durmasa bile ürünlerimizle ilgili sorunlarınızda sizi yalnız bırakmam
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama Mustafa Gönen www.extrashaving.com
13/05/2015, Saat: 16:34
(25/04/2015, Saat: 20:48)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @izbe isterseniz refill paketi alın. Onlarda problem olmayabilir. Olursa da artık Mustafa bey elindeki tüm ürünleri iade eder heralde Komşum gelişmeler ne oldu? Bize de bilgi verir misiniz? Vereceğiniz bilgilere göre alıp almayacağıma karar vereceğim. Syg.
13/05/2015, Saat: 17:28
Komşum firma maalesef geri dönüş yapmadı. Ben de istemeyerekte olsa Mustafa beyden refill paket rica ettim, ücretsiz gönderdi sağolsun. Refill pakette hiç sorun yok, iki başparmağımla hemen kabına bastım. Diğer hatalı olanı poşete koydu, resmi aşağıda ve bakın ne halde
Sent from my iPhone using Tapatalk
13/05/2015, Saat: 17:35
Anladım hocam. Teşekkür ederim. Bu durumda refill ler sıkıntısız olarak alıp, kaseye basabiliriz.
Bu arada fotoğraf itibari ile hakikaten kup kuru, ufalanmış bayat ekmek kıvamında bişey olmuş.
13/05/2015, Saat: 19:00
Ben bunda kasenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Toprak kasenin nemi çeken bir yapısı var çünkü.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
13/05/2015, Saat: 19:04
(13/05/2015, Saat: 19:00)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bunda kasenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Toprak kasenin nemi çeken bir yapısı var çünkü. Komşum kase sır kaplamalı, nemi çekmemiştirde, kapak ve kase arasında biraz boşluk kaldığı için kurumuş olabilir. Ancak yeni üretim bir sabunun bu kadar kuruması çok anormal bir durum. Dolayısıyla ben mutlaka üretim hatalıdır diye düşünüyorum.
13/05/2015, Saat: 19:09
Güzel tespit komşum, evet sırlanmamış.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|