Yorumları: 697
Konuları: 26
İlk kez bu geceki tıraşımda kullandım bu ürünü. Aynı serinin tıraş sonrası kolonyasından sonra uyguladım. Son derece standart bir ürün ama kesinlikle kötü değil. Cilt yapımdan dolayı balsam'ları çok seviyor ve kullanıyorum, bir L'Occitane Cade seviyesinde olduğunu söyleyemem, ama The Body Shop Maca Root Razor Relief'den aşağı kaldığını düşünmüyorum. Hemen emiliyor, nemlendiriciliği fena değil. Fiyatı da son derece uygun. 250 ml'lik büyük şişede satılıyor. Kokusu sıradan, öte yandan yerli olarak gayet iyi bir alternatif. Tavsiye edebilirim.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
Yorumları: 251
Konuları: 37
güzel inceleme teşekkrler =)
Yorumları: 776
Konuları: 8
(20/02/2013, Saat: 03:48)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İlk kez bu geceki tıraşımda kullandım bu ürünü. Aynı serinin tıraş sonrası kolonyasından sonra uyguladım. Son derece standart bir ürün ama kesinlikle kötü değil. Cilt yapımdan dolayı balsam'ları çok seviyor ve kullanıyorum, bir L'Occitane Cade seviyesinde olduğunu söyleyemem, ama The Body Shop Maca Root Razor Relief'den aşağı kaldığını düşünmüyorum. Hemen emiliyor, nemlendiriciliği fena değil. Fiyatı da son derece uygun. 250 ml'lik büyük şişede satılıyor. Kokusu sıradan, öte yandan yerli olarak gayet iyi bir alternatif. Tavsiye edebilirim.
fiyat çok uygun, çok hafif bir kokusu var. fiyat performansı gayet iyi, niveaların 4 te 1 i fiyatına.
yalnız içerisinde paraben var.
Yorumları: 14
Konuları: 2
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
24/05/2015, Saat: 01:39
(Son Düzenleme: 24/05/2015, Saat: 02:28, Düzenleyen: ckeskin.)
Komşum forumda daha önce açılmış konu var.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
memnun kaldığım bir ürün benim
genelde kullandığım daha küçük markaların
ürünlerinden çok daha iyi iş çıkaran bir
yerli ve hesaplı ürün
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 624
Konuları: 17
performansi ve ozelikle kokusuna bayiliyorum birde fiyatina
.kolay emilen ve tahrisli bir trastan sonra cildi hemen yatistiran bir urun.
Yorumları: 14
Konuları: 2
Bu balsamı abimde gördüm ve ondan aldım onunkini kullandım.Yalnız 4 5 sene önce almış bozulmuşmudur :S
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
17/12/2015, Saat: 12:34
(Son Düzenleme: 17/12/2015, Saat: 16:46, Düzenleyen: msakalli.)
Kıvamlı ve yoğun bir ürün. Hafif bir kokusu var. Çabuk emiliyor. Yüzde yağlı bir his bırakmıyor. Nemlendirme, koruyuculuk ve yatıştırma özellikleri vasat üstü gibi geldi bana. Etkisi çok uzun sürmüyor gibi. Ben tekrar alacağımı düşünmüyorum ama fiyatının uygun olması ve "idare eder/fena değil" özellikleri nedeniyle diğer balsamlara iyi bir alternatif olabilir.
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Bugün biraz daha fazla kullandım. Çok daha iyi sonuç aldım. Demek ki Rebul balsam'ı biraz kalın sürmek gerekiyor.