12/12/2015, Saat: 12:15
Zamanı gelince değiştirmek gerekiyor. Size de hayırlı ve uğurlu olsun @zorba58 komşum.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Bekar / Yalnız Yaşayanlar
|
12/12/2015, Saat: 12:15
Zamanı gelince değiştirmek gerekiyor. Size de hayırlı ve uğurlu olsun @zorba58 komşum.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Evliydim 10 yıl önce ayrıldım , bir daha evlenmeyi düşünmüyorum.Evliliğin bana göre olmadığını anladım.İşim gezmeye müsait , 2 yıldır bodrumda yaşıyorum , arada marmaris selimiye maceram var.Kısmatse canım istediğinde rota bu sefer kaz dağları , bu hürriyetimi kaybetmek istemiyorum zira yeni tatlar , kültürler görüp tanımayı çok seviyorum.Yurtdışı denedim bana göre olmadığını anladım , kazdağlarından sonra datça ardından da kaş ile devam edebilirim , şimdilik plan böyle
![]()
13/12/2015, Saat: 09:53
ben hiç evlenmedim düşünmüyorum da böyle çok çok rahatım gerek ekonomik olarak gerekse kafa olarak zaten bence bir kızla dahi çıkamayan yani o ortamları 40 yılda bir yakalayan birinin evliliği de nasıl olur ? dolu insan var ama önemli olan insanın kendi iç dünyasında mutlu olmasıdır... saygılarımla
13/12/2015, Saat: 10:39
Hayatımın en uzun birlikteliği -yaklaşık 6,5 yıl, 3 yılı evlilik - 3 ay önce bitti. Tekrar evlenmeyi düşünmüyorum ve istemiyorum. Ama büyük konuşmamayı öğrenmiş olunması gereken yaştayım.
![]() Kısa hayatlar yaşıyoruz. Yaşamı gereğinden fazla ciddiye almanın fazla anlamı yok. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
11/01/2019, Saat: 20:43
Buyrun benim... Biri bana seslendi sanırım
![]()
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
11/01/2019, Saat: 21:13
Hiç bir sultan bir bekar kadar özgür olamamıştır .
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
11/01/2019, Saat: 21:35
@abdussamedy saksı çatlatma zamanını geçirme genç nesillere ihtiyaç var
![]()
11/01/2019, Saat: 23:19
(13/12/2015, Saat: 10:39)Eskiuyebyr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayatımın en uzun birlikteliği -yaklaşık 6,5 yıl, 3 yılı evlilik - 3 ay önce bitti. Tekrar evlenmeyi düşünmüyorum ve istemiyorum. Ama büyük konuşmamayı öğrenmiş olunması gereken yaştayım. @Eskiuyebyr Ercan kardeşim uzun bir aradan sonra sizden haber almak güzel ![]() Çok Doğru söylüyorsun.. Ben ikinci tura 56 yaşında girdim .. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|