03/01/2016, Saat: 20:07
@izbe hocam hayırlı olsun
Benden daha önce davranmışsınız, seyahatte olduğum için dönünce ilgilenirim diye düşünmüştüm siz o arada almışsınız


En Son Ne Aldınız ?
|
03/01/2016, Saat: 20:07
@izbe hocam hayırlı olsun
![]() ![]()
03/01/2016, Saat: 20:20
![]() Almak isteyenlere izbe hocamınkine benziyor. ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
https://instagram.com/turkishrazor/
Satılıklarım: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7313 http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7738
03/01/2016, Saat: 20:32
@naayi hocam bizim oranın bir lafı vardır: "senin itin köpeen olsun" derler. İşte öyle. Bu makine hiçbirinizden değerli değil.
@Turhan84 hocam sen naaptın yaw ![]() ![]() Şaka bir tarafa eğer bu fiyatlardan gidiyorsa hemen şu an ebay e ilan vereyim. (Bu arada aleti temizledim, çok fena bişey çıktı ortaya. Resimleri birazdan paylaşıcam. ![]()
03/01/2016, Saat: 20:53
@izbe, hocam bizim Amerikan doları ile ne isimiz olur. Varsa yoksa uganda dolari
![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
https://instagram.com/turkishrazor/
Satılıklarım: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7313 http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7738
03/01/2016, Saat: 20:56
Kadin milleti abi. Saglari sollari belli olmaz. History min arasira kurcalandigindan eminim yani
![]()
03/01/2016, Saat: 23:50
Yalnız yabancı forumlarda yazılanlara göre Toggle tıraş performansı açısından son derece sıradan bir ürün.
Kolleksiyon değeri ayrı ama elbette.
04/01/2016, Saat: 00:52
(03/01/2016, Saat: 23:50)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalnız yabancı forumlarda yazılanlara göre Toggle tıraş performansı açısından son derece sıradan bir ürün. Mutlaka sıradan olacaktır, yoksa daha uzun süre üretilirdi. Ancak görüntü ve sunum olarak çok güzel ürünler. Az üretilmiş olmasıyla da ayrı bir havası var. Koleksiyonerler için çok hoş bir parça. Ayrıca toggle'ın tıraş performansının fatboy'dan farklı olması lazım. Ayar mekanizması her iki alette farklı.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
04/01/2016, Saat: 01:20
(04/01/2016, Saat: 00:52)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mutlaka sıradan olacaktır, yoksa daha uzun süre üretilirdi. Ancak görüntü ve sunum olarak çok güzel ürünler. Az üretilmiş olmasıyla da ayrı bir havası var. Koleksiyonerler için çok hoş bir parça.Toggle'un da farklı versiyonları var, seri no'su olanların mekanizmaları Fatboy ve Slim ile aynı mesela. İlk çıkan standart altın renkli olan Toggle'ları mekanizması ise farklı. Toggle zaten Fatboy öncesi olan model, Gillette belli ki ilk Toggle mekanizmalarını değiştirerek Fatboy ile aynı hale getirdi.
04/01/2016, Saat: 01:28
(04/01/2016, Saat: 01:20)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Toggle'un da farklı versiyonları var, seri no'su olanların mekanizmaları Fatboy ve Slim ile aynı mesela. Youtube'da bir videoda izlemiştim. Razor emperium olması lazım. Hocam toplamda 4 farklı ayar mekanizması üretmiş Gillette o dönemler. Dediğiniz gibi toggle'lar fatboydan daha eski ve ilki 1956'da üretilmiş. O dönemler tarih kodu koymamış, sadece patent numarası vermişler. Ve 56 üretimi o toggle 1600 dolara ebay'de satılmış ![]()
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
04/01/2016, Saat: 01:32
Velhasıl Toggle'u bu kadar değerli kılan sadece limitli bir süre üretilmiş olması ve dolayısıyla sayısının az olması, başka birşey değil
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|