Yorumları: 194
Konuları: 5
Ya hocam inanın ben arkadaşa telefon ile mesaj ile anlatmaya çalıştım örneğin ben iç çap 10cm demiştim o dış çap 10cm yapmış
yani baktık olmuyor gidip anlatınca iyi birşeyler çıkacak ortaya. mesela gittiğimde scuttle ın köpük yapılacak kısmına olabildiğince ince yapalım dedim daha iyi ısınsın diye(tabi sağlamlığınıda denedim fırça sapını sertce vurarak
) olabildiğince yer kaplamasın elimizi yormasın diye ufak ve hafif olsun diye uğraştık ama şu son hali bir çıksın bakalım. tasta hiç problem yok zaten istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz onu
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Umarım yanlış yere yazmıyorumdur
Ülkemizde pek çok porselen üretim tesisleri komşularımızdan tanıdıkları olanlar varsa bunlar ile iletişime geçip farklı tasarım ve ebatlarda scuttle tas yapımını sağlayabilirlerse çok güzel olur.
hocam sıkıntı şu bu arkadaş ilk yaparım diyenden farklı bir arkadaş ilk arkadaş çok meşakkatli ve uğraştırıcı dedi işi süründürdü. yani çanak çömlek yapmak varken bu işi yapmak ile çoğu kişi uğraşmıyor. ayrıca tasarım ve ebat söylerseniz ben yine yardımcı olmaya çalışırım. benim yaptırdığım yine bu forumda ki tavsiyelerle oluştu
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(02/02/2016, Saat: 14:02)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım yanlış yere yazmıyorumdur
Ülkemizde pek çok porselen üretim tesisleri komşularımızdan tanıdıkları olanlar varsa bunlar ile iletişime geçip farklı tasarım ve ebatlarda scuttle tas yapımını sağlayabilirlerse çok güzel olur.
Malesef ticari üreticilerin hiç birisi buna yanaşmıyor.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 31
Konuları: 3
Ellerinize sağlık , güzel gözüküyorlar
Yorumları: 107
Konuları: 3
Güzel görünüyor
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Son fotoğraftaki ürün şekil şemal olarak güzel görünüyor hakkatten. Ürünün nihayi bitmiş halini merakla bekliyoruz
.
Haydi hayırlı tıraşlar...
aynı şekilde ben de merakla bekliyorum
agız kısmını son anda değiştirip yuvarlak yapalım dedik mantar tıpa takarız sıcaklığı daha iyi muhafaza etsin diye
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Kış bitmeden bitirin de daha çok sevinelim komşum