Uzun zamandır bu başlığa yazmayı bırakmıştım ama bugün bu paylaşımı yapmak istedim.
Islak tıraşa ilk başladığım zamanlardan beridir hep istediğim bir ürünü nihayet satın aldım. Çok iyi hatırlıyorum, bir başlıkta
@Straht komşum paylaşmıştı ve ben de o zamandır beridir tabir-i caizse karasevdaya tutulmuştum
Thater pleksi saplı fırçadan bahsediyorum. Fiyatı çok yüksek bir ürün ve Türkiye'ye kargolanmasıydı derken astronomik rakamlara ulaşıyordu ve ben de artık ümidimi kesmiştim. Ara sıra yine gözüm kayıyordu ama söz vermiştik bir kere, arkadaş kalacaktık.
@impaticaret Mustafa bey sağolsun uygun fiyata bu ürünleri bize getirdi. Her ne kadar "uygun" fiyatı yine çok yüksek olsa da, hem ayağımıza kadar gelmesi, hem de artık üretimden kalkmış olması sebebiyle, ne olursa olsun alayım dedim.
Nakliyeyi Mustafa bey resimde gördüğünüz külüstüre emanet etmiş, İstanbul içi iki günde elime ulaştı, ben de tazminat olarak araca el koydum
Ek olarak: Benim aldığım ürünün sapına lazerle yazım işlemi yapılmamış. Bu hoşuma gitmedi. Mustafa Bey aracılığıyla firmayla iletişime geçip bu yazıları mutlaka yazdırmaya çalışacağım. 26mm modellerinin hiçbirinde yazı yazmıyormuş malesef, resmen baştan sağma iş yapmışlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk