Yorumları: 154
Konuları: 0
Sayın @koolandgang güle güle kullanın.
Fiyat olarak baktığımızda fazlasıyla uygun bir fırça gibi görünüyor. Hatta direk alıncaklar listesine ekledim. Ancak 30 mm bana sanki fazla büyük geldi. Cella'da kullandım demişsiniz, Cella'nın kasesinde 26 mm bile zor çevriliyor. Bunda bir sıkıntı çıktı mı?
Yorumları: 281
Konuları: 2
Fotoğraflar herzamanki gibi çok güzeller, inceleme için teşekkürler. İyi günlerde kullanın komşum
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
(22/02/2016, Saat: 13:11)Kaptan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın @koolandgang güle güle kullanın.
Fiyat olarak baktığımızda fazlasıyla uygun bir fırça gibi görünüyor. Hatta direk alıncaklar listesine ekledim. Ancak 30 mm bana sanki fazla büyük geldi. Cella'da kullandım demişsiniz, Cella'nın kasesinde 26 mm bile zor çevriliyor. Bunda bir sıkıntı çıktı mı?
Güzel düşünmüşsünüz. Ben de o yüzden çeşitlendirdim sabunları. Gerçi bu halledilmeyecek bir sorun değil başka bir kaba basılabilir ama ben de orjinal kaplarını seviyorum bunların. Cella'da da hatta gördünüz mü bilmiyorum Le Pere Lucien'de de bir sorun olmadı. Fırçayı bunlara değil, bunları fırçaya sürüyorsunuz dermişim
LPL gördüğüm en küçük kaba sahip sabun. Haslinger'de öyle ama kabı olmadığı için onu geniş bir kaba basabiliyorsunuz en azından. Zaten Cella gibi yumuşak sabunları birkaç darbe de yüklüyor merak etmeyin
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
@Kaptan @ Turkuvaz1 Teşekkür ederim, daha güzelleri rotasyonunuz da olsun
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
@cihankeskin Komşum, umarım yeterlidir.
Yorumları: 439
Konuları: 4
Görüntüler çok güzel komşum. Yüzde köpürtmeye de uygun olduğuna dair iyi bir tavsiye gelirse mutlaka alacağım bir fırça.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 55
Konuları: 1
Gerçekten heybetli ve görünüşüyle göze hitap ediyor
güle güle kullanın
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Çok güzel görünüyor ve insanın iştahını kabartıyor
güle güle kullanın komşum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Hayırlı olsun komşum , renkleri ve detayları çok hoşuma gitti , bol köpüklü traşlar
(23/02/2016, Saat: 16:10)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüntüler çok güzel komşum. Yüzde köpürtmeye de uygun olduğuna dair iyi bir tavsiye gelirse mutlaka alacağım bir fırça.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Men-Sup Komşum ben ilk fırsatta deneyip yazarım. Gerçi ebat olarak pek uygun durmuyor ama, yine de denemeden bir şey söylemeyeyim.
@Berat Duman ,
@rating ,
@serjames Beyler, teşekkürler