Yorumları: 79
Konuları: 3
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@Nesko geçmişe saygı göstermeniz çok ince düşünce tebrik ederim koleksiyonunuz daha da güzelleşin .
Yorumları: 140
Konuları: 0
Çok güzeller üstad
Büyük keyif, teşekkür çok paylaşım için
Yorumları: 279
Konuları: 0
Polaroid makinayı görünce gençliğim aklıma geldi aslında ilginç bir makinadır ki şimdi bile fotoğraf çektikten sonra hemen tab eden bir makina var mı bilmiyorum . O zamanlar bir de Yashica fx-3 makinam vardı. Keşke kıymetlerini bilip saklasa imişim . Sizi bu yaşınızda geçmişe verdiğiniz önemden dolayı tebrik ederim.
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Tıpkı sizin gibi çevremdekiler de bana 1800 lerde 1900 lerde yaşamam gerektiğini söyler ..
Bende bu tutku ile 4-5 yıl süresince eski para , cep saatleri , radyo , plak , çakmak ve tesbih koleksiyonu yaptım . Fakat bu koleksiyon işine eskisi gibi zaman ayıramıyorum artık .
İleride özelliklede 60 lı yılların amerikasından o yıllara özleşmiş çizgi romanından tutunda vs. parçalar toplamayı düşünüyorum .
Saygılar ,
Yorumları: 946
Konuları: 9
Fotoğraflar için teşekkürler. Güzel bir koleksiyon.
(21/04/2016, Saat: 22:29)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıpkı sizin gibi çevremdekiler de bana 1800 lerde 1900 lerde yaşamam gerektiğini söyler ..
Bende bu tutku ile 4-5 yıl süresince eski para , cep saatleri , radyo , plak , çakmak ve tesbih koleksiyonu yaptım . Fakat bu koleksiyon işine eskisi gibi zaman ayıramıyorum artık .
İleride özelliklede 60 lı yılların amerikasından o yıllara özleşmiş çizgi romanından tutunda vs. parçalar toplamayı düşünüyorum .
Saygılar ,
Sizi çok iyi anlayabiliyorum komşum benim bu tutkum sadece fotoğraf makinaları değil eskiyi çağrıştıran bir çok obje daktilo, saat, plak çalar, plak, arabalar vb. İmkânlarımın el verdiği kadarını topluyorum onlara baktıkça zevk alıyorum eğer reankarnasyon gerçek ise eminim ben 1900 yıllarında yaşayanlardanım
N.G
Yorumları: 639
Konuları: 2
Fotoğraf makineleri çok güzel ama ilgimi çeken vostok oldu. Bende de amphibian modeli var.
(21/04/2016, Saat: 22:53)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraf makineleri çok güzel ama ilgimi çeken vostok oldu. Bende de amphibian modeli var.
Saatlerede ilgim büyük 5 adet saatim var ama sürekli kolumda wostok hem dedemin armağını olması hem 1957 yılından bu yana çalışan mekanizmanın tarih kokması sovyet malı olması sovyet malları gerçekten çok dayanıklılar
N.G
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(21/04/2016, Saat: 22:42)Nesko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizi çok iyi anlayabiliyorum komşum benim bu tutkum sadece fotoğraf makinaları değil eskiyi çağrıştıran bir çok obje daktilo, saat, plak çalar, plak, arabalar vb. İmkânlarımın el verdiği kadarını topluyorum onlara baktıkça zevk alıyorum eğer reankarnasyon gerçek ise eminim ben 1900 yıllarında yaşayanlardanım
Bir ihtimal olsa da bir iki aylığına gidip gelsek , topladıklarımızı da yanımızda getirme şansı olsa keşke