Yorumları: 27
Konuları: 7
bugün treditionalshaving sitesinde jilet ve sabun fiyatlarına bakarken bizim kolaylıkla 100'lük kutusunu 5-10 liraya aldığımız jiletlerin sadece tek bir 5'li kutusunun 2-3£ olduğunu gördüm. amacım tabac marka sabun ve çok beğenilen feather, 7 o'clock marka birkaç jilet almaktı. ama bu ünlü markaların, bizim burda kolaylıkla bulduğumuz sudan ucuz astra, derby gibi jiletlerle aynı fiyat aralığında 2-3£'ya satıldığını görmem beni alışverişimden caydırdı. bu konuda ustalardan tavsiye bekliyorum.
Edwin Jagger DE89L + İsana Men + Arko + Astra Superior Platinum + Nivea after shave balsam
Yorumları: 514
Konuları: 67
Merhaba
Onların vergileri bizden farklı. Mesela bizim Rusyala olan ticari anlasmalarımızlar İngilizlerin ki aynı değil. İngiliz mallarını korumak adına.
Onun icin bu sitelerden İngilizlere İspanyollara İtalyanlara has urunleri almak lazım.
sonucta bizim Arkoya da 3-4 euro diyorlar ki emin olun yoluydu gumrugu du onlarda oyle yuzde yuz gibi cok kar yapmıyordur.
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 234
Konuları: 25
Perma ve astra dan sasmiyacaksin, gerisi fasafiso
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(22/05/2012, Saat: 01:22)haaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perma ve astra dan sasmiyacaksin, gerisi fasafiso
kesinlikle en akıllıca secenekler
ama astra adınıda cok fazla anmamak lazım
neye elımızı atsak altın gıbı degerlenıyor sıte olarak malum
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(22/05/2012, Saat: 01:43)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (22/05/2012, Saat: 01:22)haaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perma ve astra dan sasmiyacaksin, gerisi fasafiso
kesinlikle en akıllıca secenekler
ama astra adınıda cok fazla anmamak lazım
neye elımızı atsak altın gıbı degerlenıyor sıte olarak malum
1000 tane astra alıp kenara atacağım,epey idare eder,en fazla 150 tl para veririm,en az 7 yıl yeter bana
Yorumları: 254
Konuları: 2
tek Türk Malı derby'dir. astra ve perma Rus malıdır ancak yine de fiyatları uygundur. ithalatçı sayısı artarsa fiyatlar düşer. bu arada jiletleri iyi saklayamazsınız kullanmadan atarsınız.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(22/05/2012, Saat: 02:43)mustaphaturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tek Türk Malı derby'dir. astra ve perma Rus malıdır ancak yine de fiyatları uygundur. ithalatçı sayısı artarsa fiyatlar düşer. bu arada jiletleri iyi saklayamazsınız kullanmadan atarsınız.
selam,2 kat naylon nükleer serpintiden bile korur
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
o zaman streç film.. gerçi ben her zaman yağda koruma taraftarıyım ama o kadarjilet nasıl korunur yağda... o da ayrı mesele...