14/05/2016, Saat: 17:17
Merhabalar,
Epeydir elimde olan, kullanmaya kıyamadığım bir ürünü tanıtmak istiyorum.
Forumda daha önce açılmamış başlık, böyle saklı hazinelerin atlanıyor oluşu yazık.
Kısa bir marka tanıtımından başlayalım, ispanyada kurulmuş epey eski bir marka A.Gomez, tarihi 1890 lara uzanıyor.
Klasik limon kolonyası ve sabun üreten bir marka orjinalinde.
3-4 sene kadar önce Barbería serisini eklemişler, iyi de yapmışlar.
Devasa 200ml, kaliteli plastik bir kabın içinde geliyor.
Fiyatı orta ve orta üstü gibi seviyelerde, yabancı sitelerde 16 euro şuan, kesinlikle hakediyor.
Epey yoğun, sert bir krem. Forumda genel bilinirliğinden dolayı Cella ile kıyaslarsam benzer kıvamda diyebilirim.
Sabun-krem, a/s seçimlerimde ilk dikkat ettiğim husus koku.
Bu üründe beni en çok etkileyen detay kokusu oldu.
Kokladığınız anda mayıs haziran aylarında güzel bir akdeniz sahilindeymiş gibi hissediyorsunuz.
Farklı ve doğal bir koku. Limon, bergamot, lavanta özellikle tıraşın sonlarına doğru sedir kokuları alıyorsunuz.
Her türlü fırçayla çok rahat köpük yapabiliyorsunuz, köpüğün kalitesi muhteşem.
(ilk yükleme sonrası biraz su eklemek köpük partisine sebep oluyor, ekleyin mutlaka)
yastıklama, kayganlaştırma ne varsa hepsine 10 puan. kokudan torpilli =)
koku, tıraş sonrası 10-15 dk daha hissediliyor. tıraş sonrası hissiyat, nemlendirme çok başarılı.
Bu seride tıraş sonrası emülsiyon kıvamında bir ürünleri daha var ki aman yarabbi.
I coloniali, myrsol, alt innsbruck hepsinin benzer kıvamındaki emülsiyonundan daha güzel.
Onu da başka bir gün detaylı, fotoğraflı yazmaya çalışırım artık.
Epeydir elimde olan, kullanmaya kıyamadığım bir ürünü tanıtmak istiyorum.
Forumda daha önce açılmamış başlık, böyle saklı hazinelerin atlanıyor oluşu yazık.
Kısa bir marka tanıtımından başlayalım, ispanyada kurulmuş epey eski bir marka A.Gomez, tarihi 1890 lara uzanıyor.
Klasik limon kolonyası ve sabun üreten bir marka orjinalinde.
3-4 sene kadar önce Barbería serisini eklemişler, iyi de yapmışlar.
Devasa 200ml, kaliteli plastik bir kabın içinde geliyor.
Fiyatı orta ve orta üstü gibi seviyelerde, yabancı sitelerde 16 euro şuan, kesinlikle hakediyor.
Epey yoğun, sert bir krem. Forumda genel bilinirliğinden dolayı Cella ile kıyaslarsam benzer kıvamda diyebilirim.
Sabun-krem, a/s seçimlerimde ilk dikkat ettiğim husus koku.
Bu üründe beni en çok etkileyen detay kokusu oldu.
Kokladığınız anda mayıs haziran aylarında güzel bir akdeniz sahilindeymiş gibi hissediyorsunuz.
Farklı ve doğal bir koku. Limon, bergamot, lavanta özellikle tıraşın sonlarına doğru sedir kokuları alıyorsunuz.
Her türlü fırçayla çok rahat köpük yapabiliyorsunuz, köpüğün kalitesi muhteşem.
(ilk yükleme sonrası biraz su eklemek köpük partisine sebep oluyor, ekleyin mutlaka)
yastıklama, kayganlaştırma ne varsa hepsine 10 puan. kokudan torpilli =)
koku, tıraş sonrası 10-15 dk daha hissediliyor. tıraş sonrası hissiyat, nemlendirme çok başarılı.
Bu seride tıraş sonrası emülsiyon kıvamında bir ürünleri daha var ki aman yarabbi.
I coloniali, myrsol, alt innsbruck hepsinin benzer kıvamındaki emülsiyonundan daha güzel.
Onu da başka bir gün detaylı, fotoğraflı yazmaya çalışırım artık.