Yorumları: 66
Konuları: 0
Naçizane bende birşey önermek istiyorum. Bu kampanyalar bildiğim kadarı ile ya süre sınırlı, ya da adet ile sınırlı. Dolayısı ile bu başlığı sadece üyelerimizin görebileceği bir alan var. Oraya taşıyalım. Böylece bu başlıktan sadece forum üyeleri yararlanabilsinler. Ne dersiniz?
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(22/11/2016, Saat: 10:18)kamil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Naçizane bende birşey önermek istiyorum. Bu kampanyalar bildiğim kadarı ile ya süre sınırlı, ya da adet ile sınırlı. Dolayısı ile bu başlığı sadece üyelerimizin görebileceği bir alan var. Oraya taşıyalım. Böylece bu başlıktan sadece forum üyeleri yararlanabilsinler. Ne dersiniz?
Türk televizyonlarına reklam dahi versek bitmez komşum, müsterih olun. Ama o günler de gelecek inşallah : )
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Türkiye'den Kozmela sitesi de kampanyaya katılıyor.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Simpson az önce duyurdu
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Ben sitesinde göremedim detayları nedir @koolandgang üstad ?
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
(22/11/2016, Saat: 17:11)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sitesinde göremedim detayları nedir @koolandgang üstad ?
Sevgili Komşum, sitesi zaten evlere şenlik Simpson'ın. Mail vasıtasıyla yürütüyor işleri daha ziyade.
Twitter'dan geldi bana da, facebook'taki sayfada da duyurmuşlar. Ama sadece duyuru niteliğinde, herhalde o gün belli olacak detaylar...
https://www.facebook.com/simpsonshavingbrushes/?fref=ts
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Tamam, sağolun @koolandgang üstad.
Yorumları: 439
Konuları: 4
Maggard razors hangi ürünlerin gireceğini söylemiş. Genelde kişibaşı tek ürün..
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Maggard' dan slant kafayla beraber ufak tefek bir kaç şey alırım. Maggard alum alınabilir, bir tane eklerim...
Haydi hayırlı tıraşlar...