Yorumları: 78
Konuları: 9
Herkese Ankara'dan selamlar. Uzun zamandır takip ettiğim bu foruma sonunda kayıt oldum. Bir "hayırlı olsun"unuzu alirım
. Tıraş olmayı zevk haline getirmeye 1 yıl önce başladım ve bu forumla bu zevki taçlandırmaya devam ediyorum. Yalnızca kafamı kendim kazıdığım için halen kartuşlu aletleri kullanıyorum. Kartuştan vazgeçemeyen birkaç üstadıma yazilarda denk gelmiştim. Onun dışında Jaguar fırçam, dede yadigarı Arko Tıraş sabunum ve değişkenlik gösteren aftershave ürünlerimle yoluma devam ediyorum. İyi forumlar dilerim.
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Foruma hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.Forumu takip edip muhabbetin içine girdikçe ortada kartuş falan kalmaz bilginize..
Birde forum başlıklarından yeni başlayanlar için yazıları okumaya gayret edin lütfen.Ben de yeni bir üye olarak en sağlıklı bilgileri buralardan edindim .Forum tıraş konusunda eşsiz bir bilgi kaynağıdır.
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
(10/04/2017, Saat: 21:25)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Hoş bulduk. Tesekkur ediyorum.
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Hoşgeldiniz , hayırlı ve uğurlu olsun ...
Yorumları: 591
Konuları: 3
Hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Yorumları: 921
Konuları: 2
Hoş Geldiniz
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 749
Konuları: 10
Hoş geldiniz, hayırlı olsun, keyifli tıraşlar...
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Hoşgeldiniz komşum keyifli tıraşlar