28/05/2017, Saat: 20:45
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Tanışma kısmına da ayriyeten yazacağım.Böyle güzel bir oluşumu ne kdar tebrik etsem azdır.Aslında klasik traş maceram birkaç ay önce saolsun (Razorus) Noyan beyin de katkılarıyla başladı.Önerileri , anlattıkları paha biçilemez.Bir uzmandan hızlandırılmış bir kurs almış gibi oldum).Bu hobiye başladıktan hemen sonra kısa sürede videoları izlemeye, daha fazla sabun-jilet-makine denemeye, etsy-ebay gibi marketlerde vintage ürünlere bakmaya başladım.Daha önce sıkı bir dolma kalem hobim olmasına rağmen, klasik traşa çok daha çok sevdim.Tabi en büyük sebep ,boyun bölgesi ve traşın getirdiği tahrişlerden kurtulmam.
Bu hobiye başlayınca ,ahşap ve bakır üzerine ürünler yapan (etsy'de ahşap-deri ürünler üzerine satışı var) babamdan ve kardeşimden bazı ricalarım oldu , onlarda saolsun kırmadılar.Aşağıda resmi olan ürünleri yaptılar.Uzun vadede nasıl olur bilmiyorum ama kullanışlı buluyorum.Yurtdışında filan talebi olursa, belki bu proje ticari de olabilir.
Tekrardan selam ve saygılar.
Bu hobiye başlayınca ,ahşap ve bakır üzerine ürünler yapan (etsy'de ahşap-deri ürünler üzerine satışı var) babamdan ve kardeşimden bazı ricalarım oldu , onlarda saolsun kırmadılar.Aşağıda resmi olan ürünleri yaptılar.Uzun vadede nasıl olur bilmiyorum ama kullanışlı buluyorum.Yurtdışında filan talebi olursa, belki bu proje ticari de olabilir.
Tekrardan selam ve saygılar.