Yorumları: 243
Konuları: 4
Ankara'dan herkese selamlar, ben Emre. Forumu, uye olmadan once bir suredir takip ediyordum, cok degerli ve eglenceli seyler ogrendim. Yeterince gaza geldikten sonra da
burdaki tavsiyeler isiginda ekipmanlarimi aldim ve geleneksel tirasa basladim. Cok keyifli, sakallarim daha hizli uzasin da tiras olayim diye bekler oldum.
Degerli katkilarinizdan dolayi cok tesekkur ederim.
Ekipmanlarim:
Hijyene önem veren elit bey
Yorumları: 632
Konuları: 1
Emre komşum foruma hoş geldiniz,bence ürünlerinizde çok güzel olmuş sadece kavanozdaki ürünü çözemedim
Yorumları: 749
Konuları: 10
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar. KAvanozdakini ben de merak ettim, ev yapımı bir tıraş sonrası ürünü mü?
Yorumları: 243
Konuları: 4
Aynen komsum ev yapimi bay rum aftershave, henuz son haline gelmedi, birkac hafta daha beklemesi gerekiyor suzup kullanmadan once
. guzel olursa izlenimlerimi paylasirim.
Hijyene önem veren elit bey
Yorumları: 921
Konuları: 2
Hoş geldiniz keyifli forumlar
Tapatalk kullanarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 591
Konuları: 3
Hoş geldiniz komşum, konforlu tıraşlar dilerim. Kavanozdaki ürünü kullandıktan sonra da yorumunuzu bekliyoruz
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
18/09/2017, Saat: 12:07
(Son Düzenleme: 18/09/2017, Saat: 12:07, Düzenleyen: marek.)
@pundoe komşum hoşgeldiniz.
de te fabula narratur.!
Yorumları: 629
Konuları: 12
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Bir tanısma yazınızı haketmek icin, ustura organizasyonundaki mesajınızı silmek mi gerekti illa ustad. Keske daha onceden bir merhaba deseydiniz.
Aramıza hosgeldiniz. Hos sohbetleriniz zevkli tıraslarınız olsun. DIY AfterShave konularına veya benzer konularda merakınız var ise her daim paylasımlarınızı bekleriz. Saygılar.
Yorumları: 33
Konuları: 2