diğer dostlarımızın çalışmalarını görmek dileği ile...
Asıl meziyetimden bir iki kare :)
|
24/06/2012, Saat: 20:51
(24/06/2012, Saat: 20:32)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: diğer dostlarımızın çalışmalarını görmek dileği ile... burnumun ucunu çeksem burun olduğunu anlamazsınız ![]() fotoğrafçılık büyük yetenek isteyen bir uğraş ve o yeteneğin bende kırıntısı bile yok ![]() birde benim fotoğraf çekmem uğursuzluk getirir tüm yakın çevrem bunu bilir ![]() size bunu kanıtlayan bir hikayemi anlatayım ![]() koç holding zeplin almıştı buralarda dolaştırıp duruyorlardı birgün dur fotoğrafını çekeyim bir şunun dedim o gün haberlerde rüzgara kapılıp kaybolduğunu öğrendim ![]() ![]() (sevmediğiniz biri varsa fotoğrafını büyük bir zevkle çekerim ![]()
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
24/06/2012, Saat: 20:57
elinize saglık cok guzel kareler
24/06/2012, Saat: 21:05
Amatörlerim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24/06/2012, Saat: 21:07
maşallah X 41 =
![]() nazar değecek makine perde kesecek, pozometre kör olacak,kırmızı ışık yanmayacak filmler yanacak, aman üstadım nazarlık tak artık ![]() ben de İstanbul' u özledim bir panorama paylaşayım tinypic biraz sarartıyor çekimi lakin özlem gidermeye kafidir diye düşnüyorum. neticede amaç gözümüze hoş gelen kareleri de paylaşmak, felsefe aramayacağız altında, 1-2 kare de olsa bekliyoruz. teşekkürler paylaşım için emiriko. diğer dostlarıma da yorumları için tek tek teşekkür ederim. ![]()
24/06/2012, Saat: 22:16
Bunlarda benim cekimlerimden bir kaci
![]() ![]() ![]() ![]()
24/06/2012, Saat: 22:28
elinize sağlık, shelby' nin yanında bir belair kuyruğu gördüm galiba
![]() ![]()
24/06/2012, Saat: 22:45
camaro'nun açık camından girmek istedim bir an
![]() ![]()
Tesekker ederim arakadaslar, bu fotolarim daha tap taze. eski fotolarimi gørmek isterseniz asagidaki linkten bakabilirisniz.
https://www.facebook.com/media/set/?set=...643&type=3 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: