Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Benim de hediyem geldi 1 saat önce.
@dikdik_s Serdar abi genelde sabırsızlığımla bilinen biriyimdir diyeyim sen anla.
)
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Dilimi ısırım sanırım geldi paket. Dısarıdayım, aksam ustu foto eklerim dogruysa.
Yorumları: 334
Konuları: 4
Mng den aradılar iyi mi
bakalım forum harici mng den kargo gelmez bana hadi hayırlısı
)
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 243
Hanimis benimkisi
Hijyene önem veren elit bey
Yorumları: 341
Konuları: 2
MNG ile gönderilebiliyor muydu?
Paylaşımlarda hep yurtiçi poşeti görünce sanırım gayrı resmi forum kargosu diye ben de yurtiçi kargoyu tercih etmiştim
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 334
Ne zaman açıyorduk
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Evet, eve donunce ki suprizler harikaydı. 1 paket beklerken 2 paket geldi. Ondeki cicili bicili paketimiz yılbası hediye organizasyonundan degerli komsumun paketi.
2ci pakette bizim İSC İzmir Shave Club uyelerinden Zeman Murat kardesimin hediyesi. Murat icinden gelmis gondermis gizlisi saklısı yok ama oda supriz olsun diye yılbası gunune kadar ikisini de ozenle acmayıp saklıyorum.
2 komsuma da cok tesekkur ederim. Yılbasında paket acılımlarını tesekkurleri ayrıca paylasırız zaten.
Yorumları: 506
Konuları: 17
Son 3 gün
Yorumları: 629
Konuları: 12
Bu sabunun çıplak kalmasın yazısını kimin yazacağıyla ilgili çok kuvvetli bir tahmini var. Tamam el yazısı değil ama yine de bana bas bas bağırıyor sahibinin ismini
.
Yorumları: 506
Konuları: 17
(27/12/2017, Saat: 13:01)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sabunun çıplak kalmasın yazısını kimin yazacağıyla ilgili çok kuvvetli bir tahmini var. Tamam el yazısı değil ama yine de bana bas bas bağırıyor sahibinin ismini .
Ben bulamadım. Tahmin de yürütemiyorum. Ama mesaj çok güzel