Sizlere bu hafta yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum sevgili dostlar.
Pazar akşamı Malatya’ya göreve giderken malzemelerimi hazırladım . Alt tarafı 10 gün , bir fırça bir makine a/s , p/s 5 jilet bi sabun attım çantaya çıktım yola.
Otele yerleştim , tıraş olayım dedim . Kutudan FS 30mm silvertip fırçam sap ve loft iki ayrı parça olarak çıktı.
Milyon dolarlık aletleri tamir eden bakımlarını yapan bir dostunuzum ancak sapla loftu yapıştırmaya cesaret edemedim. Ya epoksi bulaştırırsam ya kazırken çizersem diye uğraşmak istemedim. Sağolsun sabah
@Noyan bey mailime cevap verdi ve ardından telefon ile aradı.
Çok uzun uzun anlatmak istemiyorum ancak kendileri sanki ürünün satıcısı değil de üreticisi gibi arkasında durdu. “Ben derhal size kargo yolluyorum siz yeter ki orada fırçasız kalmayın” dedi. Ancak benim fırçamın sapından olmadığı için yeni bir fırça seçtim ve hatta yanında yeni yaqi fırçalardan bir adedi her zamanki özenli , albenili paketlemesi ile ve hatta her zamanki gibi ufak hediyeleriyle birlikte gönderdi.
Sözün özü ; Noyan Bey ve Razorus keşke ülkedeki tüm tüccarlara rol model olsa diyebileceğim türden birisi. Bu çizgilerini korumaları dileğimle iyi satışlar diliyor aynı impa ticaret gibi bütün geleneksel tıraşa gönül vermiş dostlarıma tavsiye ediyorum.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi