Yorumları: 16
Konuları: 1
Merhabalar herkese, bir çok konuyu okumama rağmen ustalara sorma ihtiyacı hissettim, elimde gilette slim, progres, 37c slant ve r41 var hepsinden ayrı ayrı memnunum ancak r41 de jiletin teması çok olduğu için sanki sakalı biraz çekiştiriyor gibi hissediyorum, 37c slant harika bir makine hiç çekiştirmeden sessiz sedasız hallediyor ama bana biraz mild kalıyor. Sizden ricam r41 den bir tık daha mild çekiştirmeden traş yapan ayarsız bir makine tavsiye edermisiniz. ( bu arada tğm makinelerimde feather kullanıyorum) teşekkürler
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Bahsettiginiz ozelliklerde kullandıklarım arasından aklıma gelenler
Rocnel Elit, Timeless 0.95, Above the tie R1, Windrose Slant (etsy de var) R41 e biraz fazla yakın olabilir, İkon DLC Slant.
Ayarlı istememissiniz ama Merkur Future da hosunuza gidebilir. Saygılar.
Çok teşekkürler hepsine bakacağım, saygılar
Yorumları: 591
Konuları: 3
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Komşum
1.timeless 0.95
2.att Windsor R1
3.rocnel elit
R-41 e yakın hissiyatları var.
Yorumları: 876
Konuları: 7
Muhle Rocca bence agresif ama r41 kadar olmayan bir alet. Rocnel Elite daha yumuşak geliyor bana.
SeckinB
15/03/2018, Saat: 21:17
(Son Düzenleme: 15/03/2018, Saat: 21:19, Düzenleyen: Onur0086.)
Tüm önerileri özenle inceleyeceğim teşekkürler.
dikdik komşumun önerdiği ikon dlc slant
Nereden alınır? Yurtdışı alışveriş tecrübem pek yokda
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Benim önerim Fatip Grande OC olur. Gayet agresiftir kereta
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@Chinaski
Baba o benimde aklıma geldi ama 2016 da kafayı degistirmisler sessiz sedasız. Su anda satılan OC lar bizim bildigimizden daha mild yapıda imis bilgin olsun. Fatip konusuna yazdıydım ben.
Yorumları: 393
Konuları: 0
Bence bu konuda işin içinden çıkılmaz tereddütlere düşüncelere hiç bulaşmamak için ihtiyaç odaklı düşünmek lazım;
-Günlük traş için en güvenli ve kaliteli alet kullanmak çözümken,
-3*5 gün yada daha uzun süre sonra traş olanlar için ise bence usturaya yada koruma barsız bir alete alışmak daha iyi çözüm.
Gönül isterki her aleti bireysel olarak test edelim en mükemmelini bulalım fakat bu çözüm malesef pek ekonomik değil.