Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Dostlarım sabunu bu kadar beğenmiş olmanız beni çok mutlu etti, bir iki güne kadar ayakta dikilebilecek kadar iyi olurum sonra etkinlik için bir başlık açarız. Forumumuza hoş bir hareket katarız.
Bol köpüklü tıraşlar.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 334
Konuları: 4
Üstadım traş kremi denemeleriniz ne durumda?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok cıvık oluyor üstadım, köpük ya çok iyi oluyor ama krem neredeyse marmelat gibi oluyor yada köpük çok sönük, krem tam kıvamımda oluyor.
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(11/09/2018, Saat: 23:03)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok cıvık oluyor üstadım, köpük ya çok iyi oluyor ama krem neredeyse marmelat gibi oluyor yada köpük çok sönük, krem tam kıvamımda oluyor.
Üstad baumb.be krem de marmelat gibi, ama çok güzle bir krem. Performansı iyiyse bence böyle devam edin.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
ben merakla bekliyorum üstadım saolun
Yorumları: 169
Konuları: 5
Komşum bende yazmıştım istiyorum diye ama sanırım güncelleme gerekiyormuş. Bende isterim eklersen sevinirim. Geçmiş olsun bu arada
(11/09/2018, Saat: 23:52)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad baumb.be krem de marmelat gibi, ama çok güzle bir krem. Performansı iyiyse bence böyle devam edin.
Üstadım biraz daha çalışmalıyım üzerine güvendiğim anda isteyen her komşuma denemelik yollayacağım.
(11/09/2018, Saat: 23:57)bekvural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben merakla bekliyorum üstadım saolun
Ilk göndereceğim komşularımdan biri sizsiniz.
(12/09/2018, Saat: 00:11)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bende yazmıştım istiyorum diye ama sanırım güncelleme gerekiyormuş. Bende isterim eklersen sevinirim. Geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Etkinlik listesi yaptığımda sizi de eklerim üstadım
Yorumları: 182
Konuları: 2
@Efrasyab komşum önceliğimiz her zaman sağlık, umarim tez zamanda sağlığiniza kavuşursunuz. Aç parantez etkinlik olacaksada şimdiden yazabilirsiniz beni.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
12/09/2018, Saat: 01:15
(Son Düzenleme: 12/09/2018, Saat: 04:24, Düzenleyen: dikdik_s.)
@Efrasyab
Komsum tekrar gecmis olsun, yavas yavas ayaklanmaya basladın anladıgım, sabunmus etkinlikmis bunlar muhim degil, once saglıgın. O yuzden dinlen dinlenebildigin kadar.
Arada kacırmıs olabilirsin, bir sabun muhabbetleri gecti amanın diyim. Vegandan girdik helalden cıktık, etten girdik sutten cıktık. Tansiyonu 16ya vuranlarmı desem, ortamı yumusatmaya arabuluculardan tut tercumana kim ne ararsan, panayır curcuna.
Sabun yapım mevzuunu komple masaya yatırdık, yetmedi ustune cekirdek(cigdem) cıtladık, o kadar diyorum.
@dikdik_s üstadım baktım bulamadım bahsettiğiniz konuyu mevcut ise link rica edebilir miyim?