Dostlar selam. 23 yaşında öğrenciyim, migrosta part time çalışıyordum okulumu zora soktuğu için ayrıldım. Her gün tıraş oluyordum Gillette Fusion 5 bıçaklı ile. Tıraş jeli olarak Nivea kullanıyordum. Tıraş kolonyamsı olarak Eyüp Sabri Tuncer No 2 kullanıyordum. İşten ayrıldım, dolayısıyla nadir tıraş oluyorum. Ustura tıraşına bayılıyorum, kuaföre gidince her zaman saç+sakal tıraşı olurum.
Jiletli ustura tıraşına başlamak istiyorum, haftada 1 belki 2 kez tıraş oluyorum şu sıralar. 350 lira bütçe ayırdım bu işe başlangıç yatırımı olarak. Uzun vadede tek masrafım jilet ve sabun olacağı için gözüme batmıyor bu meblağ.
Sizden ricam;
F/P ürünü bir jiletli ustura (Ömürlük, kaliteli, güvenli olması önemli)
F/P ürünü jilet ve sabun tavsiyesi istiyorum.
Aklımda olan usturalar;
-Dovo Jiletli Ustura, Paslanmaz Çelik, Gümüş rengi Ürün Kodu : 201006
-Tarko Solingen Ustura 5524
-Parker SRX Jiletli Ustura
Aklımdaki jiletler;
-Zaza Gold Yaprak Jilet
-Astra Superior Platinium
-Permasharp Berber Özel Yarım Ustura Jileti
Fırça ve sabun basmak hakkında hiçbir fikrim yok ne yazık ki...
Sabun olarak arko klasik sabun düşünüyorum ama tavsiyelerinizi dinlerim. Teşekkürler şimdiden
Jiletli ustura tıraşına başlamak istiyorum, haftada 1 belki 2 kez tıraş oluyorum şu sıralar. 350 lira bütçe ayırdım bu işe başlangıç yatırımı olarak. Uzun vadede tek masrafım jilet ve sabun olacağı için gözüme batmıyor bu meblağ.
Sizden ricam;
F/P ürünü bir jiletli ustura (Ömürlük, kaliteli, güvenli olması önemli)
F/P ürünü jilet ve sabun tavsiyesi istiyorum.
Aklımda olan usturalar;
-Dovo Jiletli Ustura, Paslanmaz Çelik, Gümüş rengi Ürün Kodu : 201006
-Tarko Solingen Ustura 5524
-Parker SRX Jiletli Ustura
Aklımdaki jiletler;
-Zaza Gold Yaprak Jilet
-Astra Superior Platinium
-Permasharp Berber Özel Yarım Ustura Jileti
Fırça ve sabun basmak hakkında hiçbir fikrim yok ne yazık ki...
Sabun olarak arko klasik sabun düşünüyorum ama tavsiyelerinizi dinlerim. Teşekkürler şimdiden