Yorumları: 30
Konuları: 2
Merhabalar değerli forum üyeleri, yaklaşık iki yıldır ara ara dışarıdan forumu takip etmekteydim. Üye olmak geçen haftaya, yazmak da bugüne nasip oldu. Yine iki yıl kadar önce forum üyelerinin tavsiyeleri üzerine Razorus üzerinden Wilkinson Sword tıraş seti siparişi vererek geleneksel tıraş serüvenine başladım. Bu süreçte sizlerin yorumlarıyla çok şey öğrendim. Bugün de geleneksel tıraştan daha fazla keyif almak adına İmpa ve Mühle'den siparişler verdim. Kargoları sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese iyi akşamlar dilerim.
Yorumları: 699
Konuları: 0
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(19/12/2018, Saat: 18:49)Sui Generis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar değerli forum üyeleri, yaklaşık iki yıldır ara ara dışarıdan forumu takip etmekteydim. Üye olmak geçen haftaya, yazmak da bugüne nasip oldu. Yine iki yıl kadar önce forum üyelerinin tavsiyeleri üzerine Razorus üzerinden Wilkinson Sword tıraş seti siparişi vererek geleneksel tıraş serüvenine başladım. Bu süreçte sizlerin yorumlarıyla çok şey öğrendim. Bugün de geleneksel tıraştan daha fazla keyif almak adına İmpa ve Mühle'den siparişler verdim. Kargoları sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese iyi akşamlar dilerim.
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Hoş geldiniz, keyifli sohbetleriniz, tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 304
Konuları: 7
Hoş geldiniz komşum. Keyfinizin artatak devam etmesini dilerim. Saygılar.
Yorumları: 31
Konuları: 1
Hoşgeldiniz keyifli tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Foruma hoşgeldiniz, keyifli tıraşlarınız olsun.
Yorumları: 680
Konuları: 1
Hoşgeldiniz. Keyifli tıraşlar dilerim.
Yorumları: 570
Konuları: 2
Yorumları: 39
Konuları: 0
@Sui Generis Aramıza hoş geldiniz komşum keyifli forumlar.