Yorumları: 1,922
Konuları: 45
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Arkocular bir yandan yetmez miş gibi kedicikler gibi kendilerine Whollykavcıklar diyen bir gurup türedi
ama tüm şer gurupları bir araya gelse de Kral MdC herzaman Kraldır
.
@turkoglum13 komşum citrus olanı şekerli limon tadında yazın kullanmak için ideal
@habaz komşum rose olanı benim uzun zamandır listemde olan bir sabun toplu bir organizasyon olursa katılmayı düşünüyorum .
20/12/2018, Saat: 11:45
(Son Düzenleme: 20/12/2018, Saat: 13:23, Düzenleyen: ahraz.)
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
..hayır bu çete savaşlarında arada kalıp bir kaza kurşunuyla sabun yoluna gitmesek bari..
de te fabula narratur.!
Yorumları: 282
Konuları: 5
Birkaç gündür bu sabunu deniyorum. İtiraf ediyorum ben artık başka sabunda denemem, olanlarıda kullanmam. Bu sabun neymiş böyle, mongoose, schick se blade ve bu sabun kombosu ile tıraş keyfi birkaç saat sürüyor. Kokusu o kadar guzel ki tıraş sonrası hiçbirsey kullanmak istemiyorum. Zaten gerekmiyordu.
Yorumları: 680
Konuları: 1
(20/12/2018, Saat: 11:55)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ..hayır bu çete savaşlarında arada kalıp bir kaza kurşunuyla sabun yoluna gitmesek bari..
+1
Aman dikkat komşum, vaziyet alalım bizler
Yorumları: 282
Konuları: 5
05/02/2019, Saat: 02:36
(Son Düzenleme: 05/02/2019, Saat: 02:37, Düzenleyen: gidakontrol.
Sebep: duzeltme
)
(04/02/2019, Saat: 17:47)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkaç gündür bu sabunu deniyorum. İtiraf ediyorum ben artık başka sabunda denemem, olanlarıda kullanmam. Bu sabun neymiş böyle, mongoose, schick se blade ve bu sabun kombosu ile tıraş keyfi birkaç saat sürüyor. Kokusu o kadar guzel ki tıraş sonrası hiçbirsey kullanmak istemiyorum,zaten gerekmiyorda
Yorumları: 320
Konuları: 6
Mdc vetiver kullanıyorum ve çok memnunum,
diğer sabunlar yüzümde kururken mdc'de böyle bir şey söz konusu değil.
Koruyucu yapısıda diğer sabunlara fark atıyor. Sanırım başka bir sabuna yönelmem.
MdC harika bir sabun, ayrıca tam bir f/p ürünü.Bitmiyor çünkü bitemiyor ama. Ama'sı yeni incelememizde bu hafta sonu sizlerle: Mdc Rose-Gül ile Bülbülün Hikayesi
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(05/02/2019, Saat: 12:11)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MdC harika bir sabun, ayrıca tam bir f/p ürünü.Bitmiyor çünkü bitemiyor ama. Ama'sı yeni incelememizde bu hafta sonu sizlerle: Mdc Rose-Gül ile Bülbülün Hikayesi
Hocam bu sabunu bitirebilen yok mu forumda?