Merhaba arkadaşlar, daha önce jiletlerin konusunda bir kaç yerde yazdım denk gelmişsinizdir belki bana. Benim geleneksel tıraşa başlamam henüz 8 9 aylık bir süreç. Başladığım zamanlarda en çok tavsiye edilen iki makineyi de almıştım aralarında tercih yapmam uzun sürmedi. Bana göre en önemli değişkenliğe sahip unsur olan jileti bulmak daha meşakkatli olduğu için kendime bir çok farklı marka jilet aldım.
Forumdan değerli bir üstadın olduğunu sonradan öğrendiğim http://tiraskeyfim.blogspot.com/2011/10/...etler.html adresinden biraz esinlenerek kendimce bir puanlama sistemi kurdum. Elimdeki tüm jiletleri denediğim zaman burada vardığım sonucu yazmak kanaatindeyim. Özellikle yeni başlayanlara ve farklı jiletleri merak edenlere tavsiyemdir örnek olarak olarak aşağıda verdiğim şekilde kendi listenizi oluşturun ileriye dönük sağlam veriler çıkacağına eminim
not:tablo excell formatında oluşturuldu buraya aktarmak zor olacağından örnekledim aşağıda
Son olarak tabloda değişiklik önerilerine de açığım ...
................NEGATİF DEĞERLER..................POZİTİF DEĞERLER
xxxx.........BATIK....................0................KONFOR...............8
MARKA......KIZARMA - YANMA..0 ...............KESKİNLİK............7
JİLET.........ÇEKME..................0 ...............AKICILIK...............7
................NEGATİF TOPLAM....0................POZİTİF TOPLAM ...22.............................>>> GENEL PUAN 22,00

bu şekilde
Forumdan değerli bir üstadın olduğunu sonradan öğrendiğim http://tiraskeyfim.blogspot.com/2011/10/...etler.html adresinden biraz esinlenerek kendimce bir puanlama sistemi kurdum. Elimdeki tüm jiletleri denediğim zaman burada vardığım sonucu yazmak kanaatindeyim. Özellikle yeni başlayanlara ve farklı jiletleri merak edenlere tavsiyemdir örnek olarak olarak aşağıda verdiğim şekilde kendi listenizi oluşturun ileriye dönük sağlam veriler çıkacağına eminim

not:tablo excell formatında oluşturuldu buraya aktarmak zor olacağından örnekledim aşağıda
Son olarak tabloda değişiklik önerilerine de açığım ...
................NEGATİF DEĞERLER..................POZİTİF DEĞERLER
xxxx.........BATIK....................0................KONFOR...............8
MARKA......KIZARMA - YANMA..0 ...............KESKİNLİK............7
JİLET.........ÇEKME..................0 ...............AKICILIK...............7
................NEGATİF TOPLAM....0................POZİTİF TOPLAM ...22.............................>>> GENEL PUAN 22,00

bu şekilde