12/04/2019, Saat: 13:10
Yol gosterici, egitici guzel girisimler bunlar. Geleneksel tırası daha cok kisiye tanıtmalıyız. Tebrik ediyorum.
RAZORUS - Tıraş Eğitim Videoları
|
12/04/2019, Saat: 13:10
Yol gosterici, egitici guzel girisimler bunlar. Geleneksel tırası daha cok kisiye tanıtmalıyız. Tebrik ediyorum.
12/04/2019, Saat: 20:55
Ellerine sağlık çok güzel değerli bir video olmuş. Kıymetli emeklerinden dolayı Razorus'u tebrik ediyorum.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be
12/04/2019, Saat: 21:50
profesyonel bir video çekimi olmuş keyifle izledim. Şunu tam bilmiyorum videoda sakal tıraşı olan komşumuz forumdan birimiydi yada razorus.com da çalışan personel mi?
12/04/2019, Saat: 22:19
(12/04/2019, Saat: 21:50)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: profesyonel bir video çekimi olmuş keyifle izledim. Şunu tam bilmiyorum videoda sakal tıraşı olan komşumuz forumdan birimiydi yada razorus.com da çalışan personel mi?Videodaki komşumuz @LordSparhawk üstad. Ben kendisini akademisyen olarak biliyorum. Razorus’un personeli olma konusunda açıkçası benim de kafam karıştı. Belki kendisi bu konuda açıklama yapar.
12/04/2019, Saat: 22:36
Biraz önce YouTube reklamına rastladım, o da güzel olmuş. @LordSparhawk da reklamın yıldızı
12/04/2019, Saat: 22:56
(12/04/2019, Saat: 22:36)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz önce YouTube reklamına rastladım, o da güzel olmuş. @LordSparhawk da reklamın yıldızı (12/04/2019, Saat: 12:45)ForrestGump Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel bir video olmuş ben yeni gördüm ellerinize sağlık. bu vesileyle de @Noyan beyin de burada olduğunu öğrenmiş oldum Teşekkürler komşum, Özgür değil Özgün bu arada. İlk videomuzun geleneksel tıraşı hiç bilmeyen tamamen yeni başlayan kişilere yol gösterici olmasını amaçladık. Zaten dikkat ederseniz tıraş olmaktan ziyade bik bik konuşuyorum detay vermek adına. Zanediyorum detay anlamında ülkedeki en engin video oldu. İlerledikçe farklı konularda videolar sunmayı planlıyoruz. Havlu konusunda haklısınız, ben biraz dağınık tıraş olan birisiyim köpüğü üstüme başıma bulaştırım, derli toplu görünsün istedik, bakalım önümüzdeki videolarda farklı olabilir.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
12/04/2019, Saat: 23:19
(12/04/2019, Saat: 23:01)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum, Özgür değil Özgün bu arada. Ustadim cigir acan bir tarziniz anlatiminiz var blog yazilarinizi da okumus biri olarak tekrar tebrik ediyorum basarilar. Daim olun .
12/04/2019, Saat: 23:33
(12/04/2019, Saat: 23:01)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum, Özgür değil Özgün bu arada. tamam düzelttim ismi kafamda (Özgün+). blogspot'taki uzuuun yazını da okudum komşum. Fiyatlar çağın gerisinde kalmış, sanırım güncellenmeye muhtaç o rakamlar orada beşinci seçenekte söylediğin rakamlara ben ikibuçuktanüçüncü seçenekten ürünler alabildim çünkü hayat standartlarım beşinci maddeye terfi ettiğinde Simpson fırçanı da hediye edeceğim komşu, yazdım bir kenara )
"run Forrest run..."
13/04/2019, Saat: 00:11
Özgün bey YouTube ye reklamınızı vermişsiniz. Hatta ilk baştaki yazıyı okurken gillette reklamı sandım. adamlar kartuşlu aletlerin ammada reklamını yapıyorlar derken razorus yazısını gördüm çok güzel bir reklam olmuş
13/04/2019, Saat: 10:29
Bir reklam da benden gelsin Razorus.com https://www.youtube.com/watch?v=N5R0gjv_...cbk0h00410
youtube.com/Berberbey
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|