14/06/2019, Saat: 11:38
@Ahraz hay sen çok yaşa ağabey...
Anket Başlığı: Tıraş? Bağımlılık mı Mutluluk mu? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Benim için mutluluk, hayatımın güzel bir parçası. | 35 | 68.63% | |
Bağımlılık, aklımdan çıkartamıyorum. | 8 | 15.69% | |
Hobi, keyif benim için. Yeri gelir, vazgeçerim. | 6 | 11.76% | |
Hiçbirisi değil. | 2 | 3.92% | |
Katılımcı sayısı: | 51 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Tıraş: Bağımlılık mı Mutluluk mu?
|
14/06/2019, Saat: 13:04
Bana göre geleneksel Tıraş mutluluk verdiğinden bağımlılıkta yapıyor.
İnsan mutlu olduğu şeyleri tekrar etmek istiyor.Bence normal bir durum bu. Selamlar herkese...
15/03/2020, Saat: 16:50
(Son Düzenleme: 16/03/2020, Saat: 21:10, Düzenleyen: onurcakmak.)
Sevgili komşularım,
Geleneksel tıraş ile (ve Geltir’le) tanışalı 3-4 ay gibi kısa bir zaman oldu. Fakat günlük yaşamımda bu sebeple ciddi değişiklikler oldu. Tıraşa, tıraş ürünlerine, tıraş ile ilgili ne varsa kaptırdım, pupa yelken tam yol gidiyorum ![]() Bunun adı tıraş keyfi mi ? Tıraş bağımlılığı mı ? Bir hobi alanı mı ? Ya da, bunlara ek olarak, (bir komşumuzun konu başlığı açtığı gibi) “Geltir bağımlılığı” mı ? Yoksa bu bir zulüm mü ? Hangisi ? Nasıl bir ortama düştük arkadaş !! Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi.. Bu tatlı ve eğlenceli zulümden kurtulmak mümkün müdür acep, sevgili komşular ??? Herkese zevkli tıraşlar..
15/03/2020, Saat: 17:02
(15/03/2020, Saat: 16:50)Namık Kemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili komşularım,Komşum, hoşgeldiniz. Zehir bulaşmış bir kere. Tedavi çok zor. Size her gün tıraş tavsiye edip, elinizdeki ürünleri 3017 yılına dek bitecek şekilde stok yapmamayı salık veriyoruz. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15/03/2020, Saat: 17:18
Tıraş olmak doğal bir gereksinimdir ancak doğal olmayan gereksinim, ihtiyacınızdan fazlası olana sahip olma isteğidir.
Dolayısıyla bu bir kapitalizmdir. Hobi,meşgale,bağımlılık vs. bunun tesettüre büründürülmüş, perdelenmiş halidir.
15/03/2020, Saat: 17:48
Aslında hem keyif, hem bağımlılık, hem de hobi, mak 3 benzeri makinelerin pahalı olduğunu düşünüp bu yola girildiyse zulüm olabilir, çünkü daha fazla para gider
![]()
15/03/2020, Saat: 18:33
Namık Kemal komşum Nasıl tesbih bir sevgi ise dokununca, meşkle çekince mutlu oluyorsak tıraş ekipmanları da öyle bakınız SOTD fotolarında bile nasıl bir mutluluk okunuyor . Aynı hislerle kalmanız dileğiyle .
Foto sizin için gelsin herdaimim güzel anılara komşum . ![]()
15/03/2020, Saat: 19:45
(Son Düzenleme: 15/03/2020, Saat: 22:21, Düzenleyen: onurcakmak.)
(15/03/2020, Saat: 17:18)HTTPSEvrywhre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş olmak doğal bir gereksinimdir ancak doğal olmayan gereksinim, ihtiyacınızdan fazlası olana sahip olma isteğidir. Komşum, 4 ncü ayımda 5 nci tıraş makinamı almı bulunmaktayım ![]() (15/03/2020, Saat: 17:02)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum, hoşgeldiniz. Zehir bulaşmış bir kere. Tedavi çok zor. Size her gün tıraş tavsiye edip, elinizdeki ürünleri 3017 yılına dek bitecek şekilde stok yapmamayı salık veriyoruz. Komşum, 4 ncü ayımda 5 nci tıraş makinamı almı bulunmaktayım, diğerlerini hiç saymayayım. (15/03/2020, Saat: 17:48)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında hem keyif, hem bağımlılık, hem de hobi, mak 3 benzeri makinelerin pahalı olduğunu düşünüp bu yola girildiyse zulüm olabilir, çünkü daha fazla para gider Aynen katılıyorum komşum. (15/03/2020, Saat: 19:45)Namık Kemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum, 4 ncü ayımda 5 nci tıraş makinamı almı bulunmaktayım Eyvallah sevgili Devrim abi.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|