Yorumları: 555
Konuları: 3
Komşum hoş geldiniz, çelik tas 7.5 cm çapı var köpürtme için uygun değil sabun basmak için uygun olur, kabında yükleyip yüzde köpürtecekseniz sorun olmaz tabi ki. Honig sabun henüz denemedim ancak fiyat olarak çok uygun değil 60 gr 45 TL, prorasa ve cella F/P olarak daha uygun krem/sabun bence, tabi cella kokusu herkese hitap etmeyebilir ben sevmedim acı badem kokusunu da çok sevmem. Tercihim proraso olurdu.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(11/07/2019, Saat: 14:42)GeraltofRivia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim.
Aslında geleneksel tıraşa geçme sebebim, her gün tıraş olmak zorunda olmam ve cildimin sürekli yanması. Haslinger sabun hakkında öyle yorumlar okudumki dayanamadım hemen attım sepete.
Elimde 7 kartuş gillette var onlar bitsin makineye geçmeyi düşünebilirim. Düşünebilirim diyorum ama bu forumda beni ikna ederler muhtemelen Kabı da şimdilik aldım, köpürtme yapamazsam saklama kabı olarak da kullanabilirim.
hocam şayet geleneksel tıraşa geçme düşünceniz varsa elinizdekilerin bitmesini beklemeyin. benim elimde on tane fusion yedek varken geride bıraktım hiç pişman olmayacağınıza garanti ederim.
makine olarak da eğer ucuz olsun derseniz
https://www.extrashaving.com/rimei-3parc...aleti--409 alın
yok almışken iyisini alayım derseniz de
https://muehle-shaving.com.tr/products/m...rakli-r-89
alın keyfinize bakın derim.. yanmalar ve tahrişler en aza inecektir zamanla
Yorumları: 75
Konuları: 1
11/07/2019, Saat: 15:04
(Son Düzenleme: 11/07/2019, Saat: 15:07, Düzenleyen: GeraltofRivia.)
(11/07/2019, Saat: 14:53)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum hoş geldiniz, çelik tas 7.5 cm çapı var köpürtme için uygun değil sabun basmak için uygun olur, kabında yükleyip yüzde köpürtecekseniz sorun olmaz tabi ki. Honig sabun henüz denemedim ancak fiyat olarak çok uygun değil 60 gr 45 TL, prorasa ve cella F/P olarak daha uygun krem/sabun bence, tabi cella kokusu herkese hitap etmeyebilir ben sevmedim acı badem kokusunu da çok sevmem. Tercihim proraso olurdu.
Sabunun siparişini geçtim. Kullananların gerçekten çok güzel yorumları vardı dayanamadım, gramına bakmadan hemen sipariş geçtim. Kabında yükleyip yüzde köpürtmek yüzü tahriş edebiliyor gibi yorumlar okudum kafam karışmış da olabilir.
Ama köpürtme için şimdilik evdeki porselen kapları da kullanabilirim ürünlerim gelsin de.
Önümüzdeki ay
@mustbe köpürtmek için kap ve
makine alabilirim elimdeki kartuşların bitmesini beklemeden, aklıma soktunuz
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Yorumları: 530
Konuları: 5
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Hoş geldiniz. Gerçi komşularımız bir çok fikir vermiş ama başlangıç için daha f/p ürünlerini tavsiye ederim. Herkesin dediği gibi Proraso başlangıç için iyidir. Sandal kışlık, okaliptüs yaz için daha da ideal olsa da istediğiniz zaman kullanabilirsiniz tabii ki de. Ama dört mevsim Proraso yulaflı güzel olur. Hem kıvamıda yumuşak olduğundan krem veya sabunu da ortak deneyimlemiş olursunuz. Fırça seçiminiz çok iyi bu arada. Keyifli tıraşlarınız olsun.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Yeni ürünleriniz şimdiden hayırlı olsun komşum.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 75
Konuları: 1
11/07/2019, Saat: 16:26
(Son Düzenleme: 11/07/2019, Saat: 16:29, Düzenleyen: GeraltofRivia.)
Yorumları: 474
Zaten komşular size bilgilerini aktarmislar. Ve sipariş vermissiniz hayırlı olsun. DE makine olarakta iyi bir şey olsun derseniz Mühle markasının modellerini araştırabilirsiniz. Hoşgeldiniz keyifli tıraslariniz olsun.
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 1,874
Foruma hoşgeldiniz @GeraltofRivia komşum. Sipariş ettiğiniz yeni ürünler şimdiden hayırlı olsun.
En kısa zamanda güzel bir tıraş aleti edinmeniz dieğiyle, keyifli tıraşlarınız olsun