24/07/2019, Saat: 12:22
Uzun zamandır Geltir ailesinin siz değerli abilerimin ve kardeşlerimin yorumlarını tecrübelerini okuyup uygulamaya çalışıyorum. Sonra dedim kendime neden bende kendimi tanıtmıyorum ve nacizane fikirlerimi paylaşmıyorum ve yazmaya başladım. Uzatmadan ben Ankara' da yaşayan sigorta mesleğiyle uğraşan 28 yaşındaki bi kardeşinizim haftada 2-3 kez tıraş oluyorum. Kullandığım ekipmanlar;
DE: merkür furtur (ilk bi hevesle aldığım sonradanda o kadarda bana uygun olmadığını anladığım bir DE), merkür 34c
Tıraş fırçası: Semogue 620 domuz kılı, semogue owners domuz kılı ve gene semogue owners soc
Sabun olarak: Mühle aloe vera özlü tıraş sabunu
Jilet: Bir çok jilet denemeye çalıştım ama ben beğendiğim personna platinum oldu sonrasıda yeşil astra
Tıraş sonrası olarak niveayanın balsamını ve losyonunu kullanıyorum.
İlk başlarda tıraş sonrası tahriş, kabarma gibi sorunların kullandığım aletlerden dolayı olduğunu sanıyordum yaklaşık 1 yıl süredir, ama forumdaki değerli insanların asıl mesele teknik ve el alışkanlığı sözleri çok doğru olduğunu sonradan anladım ve artık bende yok denecek kadar az tahrişli tıraşımı oluyorum.
Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
DE: merkür furtur (ilk bi hevesle aldığım sonradanda o kadarda bana uygun olmadığını anladığım bir DE), merkür 34c
Tıraş fırçası: Semogue 620 domuz kılı, semogue owners domuz kılı ve gene semogue owners soc
Sabun olarak: Mühle aloe vera özlü tıraş sabunu
Jilet: Bir çok jilet denemeye çalıştım ama ben beğendiğim personna platinum oldu sonrasıda yeşil astra
Tıraş sonrası olarak niveayanın balsamını ve losyonunu kullanıyorum.
İlk başlarda tıraş sonrası tahriş, kabarma gibi sorunların kullandığım aletlerden dolayı olduğunu sanıyordum yaklaşık 1 yıl süredir, ama forumdaki değerli insanların asıl mesele teknik ve el alışkanlığı sözleri çok doğru olduğunu sonradan anladım ve artık bende yok denecek kadar az tahrişli tıraşımı oluyorum.
Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Keyifli tıraşlar dilerim.