Yorumları: 554
Konuları: 3
Yorumları: 530
Konuları: 5
Yorumları: 699
Konuları: 0
(19/08/2019, Saat: 16:48)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar da benim son aldıklarım. Geleneksel tıraşa Arko ile başlayıp geldiğim noktaya ben bile şaşıyorum Umarım MdC bağımlılık yapmaz
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle
@SKYBRAVE Ziya bey. Bu arada ustura olayınında ayrı ve çok keyifli bir kategori olduğunu tekrar gördüm. Hevesim 1 iken 2 oldu bilginize
.
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(19/08/2019, Saat: 16:48)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar da benim son aldıklarım. Geleneksel tıraşa Arko ile başlayıp geldiğim noktaya ben bile şaşıyorum Umarım MdC bağımlılık yapmaz
MdC bağımlılık yapıyormuş haberin ola
Yeni ürünlerin hepsi çok güzel hayırlı olsun
@SKYBRAVE Ziya. İyi günlerde keyifle kullan.
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Arkadaşlar ürünlerinizi güzel günlerde kullanın...
Yorumları: 878
Konuları: 23
Güle güle kullanın, güzel bir başlangıç olmuş... Diğer kullandıklarını saymaz isek..
Bu arada Ustura adımı da güzel bir adım...
İyi günlerde kullanılması dileğiyle..
ANlaşılan o ki,
@SKYBRAVE 'nin yeni seti bugünün en çok beğenileni gibi..
Teşekkür ederim
@erfa Fatih. Daha güzelleri senin olsun. Birkaç buluşma sonrası aramıza yeni bir usturacı katılacak gibi görünüyor
@Sh@dow,
@kral arthur komşularım teşekkür ederim. Umarım daha güzelleri sizlerin olur.
@batmanforever Volkan Abim teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun. Abi sabun pahalı ama bitmiyor dediler de aldık, yoksa işimiz zor
Neyse ki Unkapanında sevdiğimiz bir abimiz var
@manuple İbrahim Abi teşekkür ederim. İnşallah bu usturayla yavaş yavaş usturacı olma yolunda ilerleyeceğim. Çelik usturaya geçme eğilimim olmasa da jiletli ustura ile tıraş olmak çok keyifli. Süreç içerisindeki desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun.