Yorumları: 497
Konuları: 8
Kaçan balık büyük oldu valla
Şanssızlık, fiyatlar gerçekten çok iyiydi. Artık kara cuma, yılbaşı bekleyeceğiz herhalde böyle fiyatlar için.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
Yorumları: 86
Konuları: 4
Klasik 11.11 uyanıklığı önceden fiyatları takip etmesek bilemeyeceğiz. Yaqi sepetimi anında boşalttım
Yorumları: 593
Konuları: 6
tahminlerim doğru çıktı. herkes yaqi ye yüklendi. ben ds cosmetic den aldım fırçaları
Yorumları: 116
Komşularım gözüme birşey takıldı. Siparişimin toplam tutarı 79 tl. Hesabımdanda o kadar çekilmiş ancak, aliexpres sisteminde fiyat olarak 91 dolar gözüküyor. Şimdi gümrük vergisi vs benim ödediğim 79 tl üzerinden mi yapılacak yoksa 91 dolar üzerinden mi ? Dolar üzerinden yapılırsa astarı yüzünden pahalıya gelecek diye korkuyorum.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Dikkatimi çekti, sepetimde bulunan başka ürünler de mesela kulaklık, mi band 4 gibi ürünler de indirimsiz fiyatıyla duruyor. Hiçbir şey anlamadım ben bu işten.
So far so good..
Yorumları: 116
(11/11/2019, Saat: 14:41)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dikkatimi çekti, sepetimde bulunan başka ürünler de mesela kulaklık, mi band 4 gibi ürünler de indirimsiz fiyatıyla duruyor. Hiçbir şey anlamadım ben bu işten.
mi band 4 için bende pusudaydım ancak benimde dikkatimi çekti bu durum. Sanırım o ürün içinde belli bir stok vardı, bitince normale döndüler.
Yorumları: 200
Konuları: 2
(11/11/2019, Saat: 14:38)ozguratalay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım gözüme birşey takıldı. Siparişimin toplam tutarı 79 tl. Hesabımdanda o kadar çekilmiş ancak, aliexpres sisteminde fiyat olarak 91 dolar gözüküyor. Şimdi gümrük vergisi vs benim ödediğim 79 tl üzerinden mi yapılacak yoksa 91 dolar üzerinden mi ? Dolar üzerinden yapılırsa astarı yüzünden pahalıya gelecek diye korkuyorum.
Alışverişi mobilden mi yaptınız,ben bilgisayardan yaptın,ne odedoysem o yaziyor
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 1,066
İndirim çin saatine göre uygulandı biz görene kadar bitti sanırım.
Yorumları: 438
Konuları: 3
(11/11/2019, Saat: 14:56)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İndirim çin saatine göre uygulandı biz görene kadar bitti sanırım.
Hayır komşum, bizim saate göre. Zaten geri sayım vardı sitede.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 497
Konuları: 8
Anladığım kadarıyla indirim için bir stok belirlendi. Stok muhtemelen ilk 1 dakika içinde bitince de fiyatlar normale çıktı.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"