Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(01/12/2019, Saat: 02:51)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG Hocam aman haa, yagi den nur topu bir surpriz cıkmasın ![Smile Smile](http://www.geltir.com/images/smilies/smile.png)
Hiç Aliexpress iadem olmadı. Tecrübeli birinden yardım almak icap eder böyle bir durumda, talep oluştururum.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 497
Konuları: 8
Tek fırçalık paketin ağırlığı yaklaşık 120gr gözüküyor
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
Yorumları: 644
Konuları: 2
Üçüncü ve son fırçam olan silver tip yaqi de bugün itibariyle teşrif ettiler. 2 bandı kullandım çok beğendim şimdi sırada silver tip var en son da sentetik olanı deneyeceğim ama sentetik yaqi boyut olarak tam seyahatlik.
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 321
Konuları: 2
Yorumları: 415
Konuları: 7
Türkçe karakter işlemişler, gayet güzel.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
Bu yaqi alıcı olarak adımı yazmamış. Fırça eve gelmedi şubeden teslim almaya gittim vermedi adamlar. Yarım saat konuştum zor aldım. İade olacaktı neredeyse.
Yorumları: 35
Konuları: 0
(03/12/2019, Saat: 14:22)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaqi alıcı olarak adımı yazmamış. Fırça eve gelmedi şubeden teslim almaya gittim vermedi adamlar. Yarım saat konuştum zor aldım. İade olacaktı neredeyse.
komşum aliexpressteki adres bilgilerinizi kontrol ettiniz mi ?
Mantık sizi A’dan B’ye götürür. Geleneksel tıraş ise her yere.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(03/12/2019, Saat: 14:49)mannyyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum aliexpressteki adres bilgilerinizi kontrol ettiniz mi ?
Herşey doğru görünüyor. Adım da var. Neyse ki teslim alabildim.
Yorumları: 35
Konuları: 0
hayırlı tıraşlarınız olsun alabilmişsiniz sonunda bende daha yeni aldım ürünleri
iki ürüne toplam 14.5 TL vergi ödedim
Mantık sizi A’dan B’ye götürür. Geleneksel tıraş ise her yere.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Benim malzeme de bugün geldi nihayet.
So far so good..