Yorumları: 1,714
Konuları: 28
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Mancho üstadım rüyanda yaşıtın ak sakallı dede görürsen isteğin DE aletle tıraş olabilme yeteneği olsun
(26/08/2012, Saat: 23:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mancho üstadım rüyanda yaşıtın ak sakallı dede görürsen isteğin DE aletle tıraş olabilme yeteneği olsun
Dededen yeni bir alet istemiştim ama DE değildi
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
(27/08/2012, Saat: 00:01)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (26/08/2012, Saat: 23:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mancho üstadım rüyanda yaşıtın ak sakallı dede görürsen isteğin DE aletle tıraş olabilme yeteneği olsun
Dededen yeni bir alet istemiştim ama DE değildi
Dedenin vereceği alet bu konuyu tekrar hortlatmana engel olacaksa ne
mutlu geltir e
Goethe
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
eskiden ne guzel dolma kalemler vardi. yazarken elyazisinin karekterini yansitirdi. bazen ince bazen kalin bazen acik bazen koyu durdugunuzda yazidan anlasilirdi. murekkep biter doldurursunuz ucu kurur yalarsiniz. sonra ne oldu kartuslu dolma kalemler cikti daha sonra dA kolaylik ve pratiklik icin pilot kalemler. yine yaziyor ama elyazisinin karekteristigini dolma kalem gibi yansitmiyor. bitince cop oluyor. dolma kalem hediye edilirdi ani olurdu. hic pilot kalem hediye ettiniz mi?
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Cevap bekliyoruz Mancho dede
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
27/08/2012, Saat: 01:24
(Son Düzenleme: 27/08/2012, Saat: 18:42, Düzenleyen: zorba58.)
(27/08/2012, Saat: 01:07)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eskiden ne guzel dolma kalemler vardi. yazarken elyazisinin karekterini yansitirdi. bazen ince bazen kalin bazen acik bazen koyu durdugunuzda yazidan anlasilirdi. murekkep biter doldurursunuz ucu kurur yalarsiniz. sonra ne oldu kartuslu dolma kalemler cikti daha sonra dA kolaylik ve pratiklik icin pilot kalemler. yine yaziyor ama elyazisinin karekteristigini dolma kalem gibi yansitmiyor. bitince cop oluyor. dolma kalem hediye edilirdi ani olurdu. hic pilot kalem hediye ettiniz mi?
Doğum günümde eşimden tam da bahsettiğiniz gibi kaliteli bir dolma kalem hediye aldım. Arada sırada, yalnız kaldığımda, bir şeyler karalayan biri olarak çok mutluyum
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Dolmakalemler hala var, Ben Mont Blanc'lari cok severim, cok pahalı maalesef sadece 1 tane alabildim. İyi bir aksesuar .
Gelelim dolmakalemlerin işlevine, cok kalitelileri hariç ikide bir akarlar, elinizi elbisenizi boyar zirt pirt mürekkepi biter, yazdıktan sonra bir de kurutma kagidiyla üzerinden geç vs vs
Ondan önce de divitler vardi daha bela.
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisi
Amac yazı yazmaksa pilotlar daha iyi, dolmakalem devrini coktan doldurdu
Ben aksesuar olarak kullanıyorum, tavsiye ederim
Goethe
kaliteli aletler akıtmaz ve mürekkep uzun süre gider
mürekkebin rengi,kağıtta uzun süre kalabilmesi,desen bırakması
ve yazan kişinin karakterini kabak gibi açığa çıkartır
(27/08/2012, Saat: 01:39)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolmakalemler hala var, Ben Mont Blanc'lari cok severim, cok pahalı maalesef sadece 1 tane alabildim. İyi bir aksesuar .
Gelelim dolmakalemlerin işlevine, cok kalitelileri hariç ikide bir akarlar, elinizi elbisenizi boyar zirt pirt mürekkepi biter, yazdıktan sonra bir de kurutma kagidiyla üzerinden geç vs vs
Ondan önce de divitler vardi daha bela.
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisi
Amac yazı yazmaksa pilotlar daha iyi, dolmakalem devrini coktan doldurdu
Ben aksesuar olarak kullanıyorum, tavsiye ederim