Yorumları: 101
Konuları: 4
22/08/2012, Saat: 19:52
(Son Düzenleme: 22/08/2012, Saat: 19:55, Düzenleyen: ErolBöğrek.)
Dostlar merhaba...
Oncelikle herkezin bayramini kutlarim,
Is geregi iki ayligina Londra'dayim
hafta sonu gezinirken bir ariyim dedim ... oylesine rast geldi bir pasajdan cikip kafayi kaldirinca vay dedim.
saginda sapka satan bir dukkan, solunda da gene kravat gomlek papyon tarzi bir dukkan var .. icerde de grant tuvalet abiler duruyo, yolda gorsem saati soramam
tiras olmak mumkun ama sanirim randevu filan lazim ..
tup krem 7.95 idi .. tas 9.95 sanirim .. bir daha yolum duserse daha bir ayrintili bakarim..
herkeze iyi aksamlar
iki yüz ...
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Girip bir koklasaydınız
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Bu mudur yani?
Ben orda olacaktım, bankamın atmsinden anlık düşük limitli kredi alır, 3t ve dr harristen bir bavul dolusu malzeme alır öyle dönerdim. yoksa kafama sıkar giderim.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 146
Konuları: 5
taylor of bond street dukkani dediginiz yer buyuk ihtimalle (jermyn street?).
o cevrede cok dukkan var, isterseniz tarif ederim ozelden.
(22/08/2012, Saat: 19:52)ErolBöğrek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar merhaba...
Oncelikle herkezin bayramini kutlarim,
Is geregi iki ayligina Londra'dayim
hafta sonu gezinirken bir ariyim dedim ... oylesine rast geldi bir pasajdan cikip kafayi kaldirinca vay dedim.
saginda sapka satan bir dukkan, solunda da gene kravat gomlek papyon tarzi bir dukkan var .. icerde de grant tuvalet abiler duruyo, yolda gorsem saati soramam tiras olmak mumkun ama sanirim randevu filan lazim ..
tup krem 7.95 idi .. tas 9.95 sanirim .. bir daha yolum duserse daha bir ayrintili bakarim..
herkeze iyi aksamlar
Yorumları: 234
Konuları: 25
Aaaah ahhhh bøyle bir yerin ønunden geciyorsunuzda ugramiyorsunuz :S
Yorumları: 9
Konuları: 1
Yorumları: 23
Konuları: 1
bu dükkanda acaba bu sitenin meşhurları da bulunur mu? yani ej 89, mühle r89 merkur 37,45 falan. gerçekten tam adresini biliyorsanız verebilir misiniz?
Yorumları: 146
Konuları: 5
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Oyuncak dükkanı görmüş çocuk gibi olurum cama yapışır hepsinden istiyorum diye ağlamaya başlarım.
İyi ki Londraya gitmiyorum.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33