Yorumları: 402
Konuları: 3
https://youtu.be/_TCeuTPdmeQ
https://youtu.be/IKmQ_6N0kJE
Merhaba komşularım,
Eşimle hobi amaçlı açtığımız kanalda ilgi alanlarımızdan bahsediyoruz. Muhabbet tadında tıraş dolabımda neler olduğundan bahsettiğim videoyu izleyerek destek verirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 619
Konuları: 8
@shaving nick komşum tebrik ederim tıraş ekipmanların tanıtımı güzel olmuş tıraş videoları çekmenide isteriz geltir olarak
(15/02/2020, Saat: 11:51)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shaving nick komşum tebrik ederim tıraş ekipmanların tanıtımı güzel olmuş tıraş videoları çekmenide isteriz geltir olarak
Teşekkürler komşum, yeni taşındığım için dolap düzenleyemedim. İlk fırsatta video hazırlamak istiyorum.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Komşum tıraşla ilgili iki videonuzu da izledim diyalog olması çok keyifli olmuş cümleler hepimizin duyduğu kurduğu hoş muhabbetler
umarım kanalınız buyur gider
Yorumları: 870
Konuları: 20
@shaving nick komşum "kalküla"
tıraş aleti muhtemelen "ondüla"dır. İçerik üretmeye devam etmenizi dilerim, izlemek keyifliydi.
Yorumları: 199
16/02/2020, Saat: 00:51
(Son Düzenleme: 16/02/2020, Saat: 00:52, Düzenleyen: fusuy.)
keyif alarak izledim, umarım devamı gelir
(16/02/2020, Saat: 00:20)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shaving nick komşum "kalküla" tıraş aleti muhtemelen "ondüla"dır. İçerik üretmeye devam etmenizi dilerim, izlemek keyifliydi.
Doğrudur komşum çok zorlandık okurken
teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince geleneksel tıraşın tadını çevreme yayacağım
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Ailecek katılımla guzel bir kanal olacak, basarılarınızı ve degerli paylasımlarınızı gormek dilegiyle.
Saygılar.
Tişikkirlir Sipirmin.
Yorumları: 540
Konuları: 14
@shaving nick üstadım elinize sağlık, devamını bekleriz
Yorumları: 121
Konuları: 2
Ellerinize sağlık hocam modifiye arkoyu en yakın zamanda deneyeceğim