Yorumları: 599
Konuları: 13
Berberbey kargosunu teslim almış. Paketini videoda açmış.
https://youtu.be/b6oO53th92c
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
03/03/2020, Saat: 00:43
(Son Düzenleme: 03/03/2020, Saat: 00:45, Düzenleyen: mustbe.)
03/03/2020, Saat: 07:47
(Son Düzenleme: 03/03/2020, Saat: 10:29, Düzenleyen: onurcakmak.)
(03/03/2020, Saat: 00:09)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artistry sabunu sabahın erken saatlerinde teslim aldım. Gün boyu büyük bir merak içerisinde olduğum için eve gelir gelmez hemen test etmek istedim. Öncelikle sabunun kutusunu çok beğendim. Elde tutuşu ve boyutları sabunu yüklemek için çok ideal. Mühle Silvertip Fibre 25mm fırçamla 30 saniye boyunca baskı uygulamadan sabunumu yükledim. Sabunun kıvamını ve yapısını daha iyi hissedebilmek için köpüğü elimde hazırladım. Hızlı yüklendi ve istenilen kıvama da çabuk ulaştı. Henüz tıraş olmadım ama bu haliyle bile benim beğenimi kazandı. Ellerinize sağlık Osman bey
Oluşan köpük boşa gitmesin diye kardan adam yaptım
Harika bir köpük olmuş. Resimler çok güzel
03/03/2020, Saat: 10:18
(Son Düzenleme: 03/03/2020, Saat: 10:19, Düzenleyen: batmanforever.)
Çok teşekkür ederim
@Sh@dow Doğan
Kardan adamı daha da sevimli hale getirmişsin
@mustbe Mustafa
Dün akşam geç bir saatte Artistry sabunu deneme fırsatım oldu. Mutlaka alınması ve denenmesi gereken bir sabun olduğunu düşünüyorum.
Her zaman yaptığım gibi fırçaya 30 saniyelik bir sabun yüklemesi yaptım. Yükleme esnasında sabun fırçaya çok rahat yüklendi ve hızlıca kıvamına ulaştı. Yüzde uygulaması da gayet rahattı. Tıraş performansına gelecek olursam gayet başarılı buldum. Koruyuculuğu ve kayganlığı birçok sabundan daha başarılı. Bazı noktalarda aleti zorlamama rağmen tıraş sonrasında herhangi bir tahriş durumu yaşamadım. Tıraş dünyasına böylesi güzel bir ürün kazandırdığı için Osman bey'e çok teşekkür ediyorum. Başarının devamını diliyorum.
Yorumları: 878
Konuları: 23
(03/03/2020, Saat: 00:09)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artistry sabunu sabahın erken saatlerinde teslim aldım. Gün boyu büyük bir merak içerisinde olduğum için eve gelir gelmez hemen test etmek istedim. Öncelikle sabunun kutusunu çok beğendim. Elde tutuşu ve boyutları sabunu yüklemek için çok ideal. Mühle Silvertip Fibre 25mm fırçamla 30 saniye boyunca baskı uygulamadan sabunumu yükledim. Sabunun kıvamını ve yapısını daha iyi hissedebilmek için köpüğü elimde hazırladım. Hızlı yüklendi ve istenilen kıvama da çabuk ulaştı. Henüz tıraş olmadım ama bu haliyle bile benim beğenimi kazandı. Ellerinize sağlık Osman bey
~
Oluşan köpük boşa gitmesin diye kardan adam yaptım
~
Volkan bey adeta yıllardır susuz kalan toprağın suyu görünce şahlanması gibi olmuş.
Sanırım Geltir ahalisi geçmişten bugüne böyle bir köpük görmemiştir.
)
(03/03/2020, Saat: 10:18)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim @Sh@dow Doğan
Kardan adamı daha da sevimli hale getirmişsin @mustbe Mustafa
Dün akşam geç bir saatte Artistry sabunu deneme fırsatım oldu. Mutlaka alınması ve denenmesi gereken bir sabun olduğunu düşünüyorum.
Her zaman yaptığım gibi fırçaya 30 saniyelik bir sabun yüklemesi yaptım. Yükleme esnasında sabun fırçaya çok rahat yüklendi ve hızlıca kıvamına ulaştı. Yüzde uygulaması da gayet rahattı. Tıraş performansına gelecek olursam gayet başarılı buldum. Koruyuculuğu ve kayganlığı birçok sabundan daha başarılı. Bazı noktalarda aleti zorlamama rağmen tıraş sonrasında herhangi bir tahriş durumu yaşamadım. Tıraş dünyasına böylesi güzel bir ürün kazandırdığı için Osman bey'e çok teşekkür ediyorum. Başarının devamını diliyorum.
sıhhatler olsun @batmanforever volkan abi. tıraşının güzel geçeceği kardan adamın asaletinden belli imiş zaten
osman beyi de tekrardan tebrik ederim
(03/03/2020, Saat: 10:18)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim @Sh@dow Doğan
Kardan adamı daha da sevimli hale getirmişsin @mustbe Mustafa
Teşekkürler dostum yorumlarınız beni mutlu etti. Keyifli tıraşlar dilerim
Teşekkür ederim
@manuple İbrahim abi. O cevher sabunun içinde saklıydı ben sadece ortaya çıkması için vesile oldum
Teşekkür ederim @00serkan4300 Serkan. Dediğin gibi tıraşım çok güzel ve konforlu geçti