01/05/2020, Saat: 20:41
Raif Shaving, Youtube
|
02/05/2020, Saat: 22:08
Merhaba komşularım,
Çok övgü alan Voskhod jileti denemek için sabırsızlanıyordum. Oldukça konforlu olan jileti Razorock HD sap ile Merkur kafada Proraso sabun ile inceledim. İyi seyirler. https://youtu.be/1i1SdyNYzFs
02/05/2020, Saat: 23:10
@shaving nick komşum keyifle izledim voskhod jilet keyifle kullandığım jiletlerden cildi mermer gibi yapan jilet
sıhhatler olsun
03/05/2020, Saat: 01:47
(02/05/2020, Saat: 23:10)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shaving nick komşum keyifle izledim voskhod jilet keyifle kullandığım jiletlerden cildi mermer gibi yapan jilet Yabancılar Derby extra’ya konforlu diyorlar. Ben Voskhod’un kestiğini bile anlamadım. Ancak atlama yaptı tam almadığı bölgeler oldu. Sizde böyle bir durum oldu mu?
03/05/2020, Saat: 05:44
Harika bir video daha izledim sayenizde artık videolarınız hobimizin bir parçası oldu. Geleneksel tıraşa katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@shaving nick komşum bende her hangi sıkıntı olmadı çünkü uyguladığım tıraş tekniği ve köpürtme yöntemi farklı bende Önceleri farklı konu başlıkları altında uyguladığım yöntemi anlattım ve başarı elde edincede geleneksel tıraşa benimsediğim yöntem,teknikle devam ettim.
uyguladığım yöntemi anlatayım kısaca ; koruma taraklı tıraş aleti kullanmayı sevmeyen biriyim koruma taraksız kullanıyorum alete kendimce belirlediğim agresifliğine bağlı jilet sıralamam var. Köpürtmeye gelirsek termosda kaynatılmış sıcak su plastik tasa basılmış arko üzerinde güzel bir köpük elde edip yüzde uygulamada kıl köklerine tırnaklarımlada yediriyorum fırçayla iş bitiyor ama tırnaklarla yedirme başlıyor köpüğü anlattığım bu yöntemde yüzümde aktı adeta voskhod jilet tek perde işimi bitiriyorum atlama flan olmadı Forumda çok söylenir bu jilet ve alet uyumu belki sende jiletle alet uyumsuzluğu olmuşdur aslında jilete göre alet seçmek yerine at koruma tarağına çöpe keyfini çıkar
03/05/2020, Saat: 12:53
(03/05/2020, Saat: 12:09)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shaving nick komşum bende her hangi sıkıntı olmadı çünkü uyguladığım tıraş tekniği ve köpürtme yöntemi farklı bende Önceleri farklı konu başlıkları altında uyguladığım yöntemi anlattım ve başarı elde edincede geleneksel tıraşa benimsediğim yöntem,teknikle devam ettim. Teşekkürler komşum, Tekniğinizi deneyeceğim. Peki kaç günde bir tıraş oluyorsunuz? (03/05/2020, Saat: 05:44)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika bir video daha izledim sayenizde artık videolarınız hobimizin bir parçası oldu. Geleneksel tıraşa katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Osman Bey asıl siz yaptığınız sabunla bize yerli ve kaliteli bir sabun sundunuz. İnşallah işiniz büyüyerek Dünya’ya açılır. Teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
03/05/2020, Saat: 13:03
@shaving nick bu süre değişebiliyor bazen 1 hafta tıraş olmuyorum bazen 3 günde 1 tıraş oluyorum.
03/05/2020, Saat: 14:09
(03/05/2020, Saat: 12:09)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shaving nick komşum bende her hangi sıkıntı olmadı çünkü uyguladığım tıraş tekniği ve köpürtme yöntemi farklı bende Önceleri farklı konu başlıkları altında uyguladığım yöntemi anlattım ve başarı elde edincede geleneksel tıraşa benimsediğim yöntem,teknikle devam ettim. Komşum bu cümleyi çok kuruyorum ben size de yazmak istedim. Daha az zahmetle soğuk suda bile arkoya 5 6 damla gliserin ekleyin tıraşiniz akıcı geçer ve tıraş sonrasi daha nemli bir cilt ile son bulur.
18/05/2020, Saat: 00:12
Komşularım merhaba, son günlerde forumda Wilkinson Sword Premium set ile ilgili sorular geldi. Bende elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. İyi seyirler.
https://youtu.be/D4Tb9b8V3FI Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: