10/06/2020, Saat: 00:42
Sihhatler olsun elinize sağlık.
Kartallar yüksekten uçar
Raif Shaving, Youtube
|
10/06/2020, Saat: 00:59
Sihhatler olsun raif hocam, tiras keyfiniz daim olsun.
10/06/2020, Saat: 01:10
Epeydir dolapta beklemekte olan Rocca sayenizde bugün görev yaptı bende de. Değişik sesi ile özlediğimi hissettirdi. Sıhhatler olsun.
29/06/2020, Saat: 00:06
Komşularım merhaba, [mention]İsmetaltan [/mention] ve [mention]GecayS [/mention] sayesinde bugün çok güzel bir pazar tıraşı oldum. İsmet komşumun gönderdiği Merkür Progress 570 ve Şafak abimin gönderdiği Razorock Plissoft sentetik fırça ile Figaro sabunu ilk defa kullandım. İyi seyirler.
https://youtu.be/OlUO8WDkV3k Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
29/06/2020, Saat: 00:22
(29/06/2020, Saat: 00:06)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım merhaba, [mention]İsmetaltan [/mention] ve [mention]GecayS [/mention] sayesinde bugün çok güzel bir pazar tıraşı oldum. İsmet komşumun gönderdiği Merkür Progress 570 ve Şafak abimin gönderdiği Razorock Plissoft sentetik fırça ile Figaro sabunu ilk defa kullandım. İyi seyirler. Sıhhatler olsun kuzen [mention]shaving nick [/mention] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
29/06/2020, Saat: 01:36
Sihhatler olsun hocam firca efsane, musluk sapi elestirilerine takilmamak lazim, @GecayS haksizmiyim abi.
(29/06/2020, Saat: 00:06)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım merhaba, [mention]İsmetaltan [/mention] ve [mention]GecayS [/mention] sayesinde bugün çok güzel bir pazar tıraşı oldum. İsmet komşumun gönderdiği Merkür Progress 570 ve Şafak abimin gönderdiği Razorock Plissoft sentetik fırça ile Figaro sabunu ilk defa kullandım. İyi seyirler.
29/06/2020, Saat: 01:42
Musluk sapı candır [mention]ismetaltan [/mention]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
29/06/2020, Saat: 11:25
Komşularım, video çekmemi istediğiniz ürünler ve aletler elinizde var ise bana gönderebilirsiniz. Video arşivimizi genişletmiş oluruz. Teşekkürler
29/06/2020, Saat: 14:50
(29/06/2020, Saat: 11:25)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım, video çekmemi istediğiniz ürünler ve aletler elinizde var ise bana gönderebilirsiniz. Video arşivimizi genişletmiş oluruz. Teşekkürler komşum bir şey sormak istiyorum, videonuzun birinde traş sonrası nivea men krem kullandığınızı gördüm, genellikle kullanır mısınız? performansı nasıl? yağlı bir cildim var ve tıraş sonrası sadece aftershave ya da kolonya kullanmak istemiyorum, nivea men kullanmak bana çok mantıklı geliyor ama cildi yağlandırmadan nemlendirir mi merak ettim
29/06/2020, Saat: 18:03
(29/06/2020, Saat: 14:50)KCL41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum bir şey sormak istiyorum, videonuzun birinde traş sonrası nivea men krem kullandığınızı gördüm, genellikle kullanır mısınız? performansı nasıl? yağlı bir cildim var ve tıraş sonrası sadece aftershave ya da kolonya kullanmak istemiyorum, nivea men kullanmak bana çok mantıklı geliyor ama cildi yağlandırmadan nemlendirir mi merak ettim Komşum haklısın, alkollü ürünler benim cildimi kızartıyor. Nivea kremi rahatlıkla kullanın, miktarını deneyerek ayarlayın çok yağlı bırakmaz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|