06/07/2020, Saat: 17:17
Tabac sabunun porselen kabı gerçekten çok güzel. Kapağı tam basmaması da sabun ömrü için harika. Biterse bir (o kadar ürün çeşidi içinde biraz zor ) yeniden Tabac ile doldururum. Kokusu ilk başta acı baharat ve vanilya gibi. Hemen açılıyor zaten kokusu geriye baharat ve vanilya tonları kalıyor. Bana sonbahar veya kış ürünü gibi geliyor. Yazın biraz sıkabilir. Ben koltuk altı roll-on ürününü şu aylarda kullanıyorum biraz daha ferah onun kokusu. Ama sabun, losyon ve tıraş sonrası kremi daha kışlık. Krem kıvamı iyi ancak losyon zeytin yağ gibi. Ağır biraz. Yüzde emilimi fena değil ama bende fazla yağlı gibi kaldı.
Arada Old Spice geçmiş. Onda da yorumum şöyle: Whitewater ferah yazlık koku gibi ama kalıcılığı hiç bir ürününde yok. (Deo,As) Original baharatlı kışlık bir koku gibi, Bearglove 4 mevsim lastik gibi. (Koku profili: kiraz şekeri, karpuz şekeri, sabun, meyveli, aromatik, bir çeşit taze çamaşır-ish alt tonu). Captain Dove duş jeli gibi kokuyor.
Arada Old Spice geçmiş. Onda da yorumum şöyle: Whitewater ferah yazlık koku gibi ama kalıcılığı hiç bir ürününde yok. (Deo,As) Original baharatlı kışlık bir koku gibi, Bearglove 4 mevsim lastik gibi. (Koku profili: kiraz şekeri, karpuz şekeri, sabun, meyveli, aromatik, bir çeşit taze çamaşır-ish alt tonu). Captain Dove duş jeli gibi kokuyor.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad