Yorumları: 555
Konuları: 10
Farklı jilet ve alet kombinasyonlariyla denediğim Alsancak sabunu hakkindakı yorumlarımi guncellemek istiyorum. Sabunun kıvamı daha çok kremsi yoğun ve çok güzel bilindik sabunlardan WS sticke benzettim. Kayganlıgı simdiye kadar kullandığim sabunlardan aşağı değil. Teşbihte hata olmasın kayganlığı Tabac refile benzettim.
Yorumları: 88
Konuları: 0
Bugün Basri beyle sipariş için görüştüğümde. Biraz daha beklemem gerektiğini söyledi. Yakında epttAVM ve n11'de satışa sunulacağını söyledi.
Yorumları: 30
Satışını merakla bekliyorum. Kendilerine özel, imzaları olabilecek bir koku bulmaları güzel olur.
Yorumları: 357
Konuları: 3
Arkadaşlar Basri beyden beklenen haber geldi. Alsancak sabunu kaşeli olarak pazartesiden itibaren n11 ve eptt AVM den satışa sunulacakmis. Aynı zamanda farklı koku çeşitleri de 1 ay içinde çıkacakmış.
Kartallar yüksekten uçar
Yorumları: 26
Konuları: 2
(16/10/2020, Saat: 21:56)klasik63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Basri beyden beklenen haber geldi. Alsancak sabunu kaşeli olarak pazartesiden itibaren n11 ve eptt AVM den satışa sunulacakmis. Aynı zamanda farklı koku çeşitleri de 1 ay içinde çıkacakmış.
Güzel haber
Ürün nedir ? ne değildir merak eden ama 1kg almak istemeyen benim gibi komşularım için çok iyi.
Ayrıca farklı koku çeşitlerini de 1 ay içerisinde çıkarmaları güzel haber .
Sabunun iyi olması ve daha da gelişmesi dileğiyle.
Yorumları: 182
Bende çok merak ediyordum bu sabunu iyi oldu satışa çıktığı.
Yorumları: 322
Konuları: 4
farklı koku çeşitlerini merakla bekliyorum.
(16/10/2020, Saat: 21:56)klasik63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Basri beyden beklenen haber geldi. Alsancak sabunu kaşeli olarak pazartesiden itibaren n11 ve eptt AVM den satışa sunulacakmis. Aynı zamanda farklı koku çeşitleri de 1 ay içinde çıkacakmış.
Bu güzel haber için teşekkürler. Kendi adıma çok sevindim. Yolları açık olsun.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun geleneksel tıraş severlere ve geltir ailesine, sipariş için bekliyorum
Yorumları: 115
Konuları: 1
Çok güzel haber gerçekten güzel bir sabun f/p ürünü olacak diye düşünüyorum. Bu bilgi için de ayrıca teşekkür ederim komşum.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi