23/06/2012, Saat: 20:51
Sonunda buldum! Ikea Sabun Tası
|
23/06/2012, Saat: 20:56
Sagolasin dostum. Eminim benden başka arkadaslarin da işine yarayacaktır.
22/07/2012, Saat: 16:09
Güzel kap,ancak porselen olması kaymaya neden olmaz mı?
24/09/2012, Saat: 21:40
Sabun dışarıya taşarsa çok az kayıyor hemen ters çevirip sudan geçiriyorum.O da çok nadir oluyor.
Bu ürünü yaklaşık 3 hafta önce ben de aldım. Arko sabun bastım içine. Fırçaya sabunu bunun içinden yüklüyorum. Köpürtmek için daha geniş ve derin bir porselen kase kullanıyorum. Gayet kullanışlı ve şık bir ürün. Aynı ürünü aynı amaçla birbirimizden habersiz almamız çok hoş bir tesadüf
(24/09/2012, Saat: 22:06)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ürünü yaklaşık 3 hafta önce ben de aldım. Arko sabun bastım içine. Fırçaya sabunu bunun içinden yüklüyorum. Köpürtmek için daha geniş ve derin bir porselen kase kullanıyorum. Gayet kullanışlı ve şık bir ürün. Aynı ürünü aynı amaçla birbirimizden habersiz almamız çok hoş bir tesadüf Vallahi iyi denk gelmiş Hocam direk yüzde köpürtün yükledikten sonra hem yüze o sırada masaj yapmış olursunuz. (24/09/2012, Saat: 22:57)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24/09/2012, Saat: 22:06)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ürünü yaklaşık 3 hafta önce ben de aldım. Arko sabun bastım içine. Fırçaya sabunu bunun içinden yüklüyorum. Köpürtmek için daha geniş ve derin bir porselen kase kullanıyorum. Gayet kullanışlı ve şık bir ürün. Aynı ürünü aynı amaçla birbirimizden habersiz almamız çok hoş bir tesadüf Hocam cildim bir miktar hassas balsamlar haricinde medikal kremlerden de kullanıyorum. Şuan kullandığım fırça jaguar 1071 domuz kıl. Dolayısıyla bir miktar batma yapıyor yüzde krem köpürtmek. Yeni porsuk kılı fırçanın şiparişi verildi. Geldiğinde yüzümde köpürtmeyi deneyeceğim. Ayrıca ikinci kaseye sıcak su koyup fırçayı bir miktar sıcak suda bekletiyorum böylece hem fırça ısınıp yumuşuyor hem de sıcak suda ısınan ikinci kasede oluşturulan köpük traş sonuna kadar sıcak kalıyor.
Ben makromarketten bu kaseyi aldım. Porselen kase oldukça iyi. Ama kapağı yok.
23/02/2013, Saat: 14:04
Arkadaşlar bu kabı İkea haricinde bulabileceğimiz başka bir yer yok mudur? 2 gündür bakmadığım yer kalmadı resmen. Birkaç gün içinde birde Mudo'ya falan bakıcam orda da yoksa şansımıza küsücez sanırım.
tamerkamisli.blogspot.com
23/02/2013, Saat: 14:49
(23/02/2013, Saat: 14:04)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu kabı İkea haricinde bulabileceğimiz başka bir yer yok mudur? 2 gündür bakmadığım yer kalmadı resmen. Birkaç gün içinde birde Mudo'ya falan bakıcam orda da yoksa şansımıza küsücez sanırım. Mudo'da harika bir kase bulmuştum. Derin bir çorba kasesi. Çok uygun köpürtmek için. Onu kullanıyorum. Bulursunuz bakın mutlaka.
Merkur Progress
Omega 80005 Perma-Sharp Süper - Polsilver SI |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: