27/04/2021, Saat: 05:35
Ne olursa olsun aylık mutlaka kullanırım. Kokusu geçmişi çocukluğumu anımsatıyor. Ne kadar farklı ürünüm de olsa vazgeçemiyorum kendisinden.
Arko Tıraş Sabunu
|
27/04/2021, Saat: 05:35
Ne olursa olsun aylık mutlaka kullanırım. Kokusu geçmişi çocukluğumu anımsatıyor. Ne kadar farklı ürünüm de olsa vazgeçemiyorum kendisinden.
27/04/2021, Saat: 18:08
Arko sabunu yıllardır kullanırım,hem tıraşlarımda ,hem de sadece yüz yıkamak için.Cildim kuru sayılır ama bu sabun bende kurutma yapmıyor.Enteresan şekilde,Proraso ürünlerinin hemen hepsinde yaşadığım kuruma sorununu açıkçası arko sabunda yaşamıyorum.Bazen forumda gezerken görürüyorum ,bazı forumdaşlarımızın dediği gibi;''yabancı bir marka olsaydı,çok daha fazla değer görürdü'' sözüne katıldığımı belirtmek isterim.Açıkçası çok üst düzey sabunlar olmadıkça ,bir çok kullandığımız sabun markalarıyla bence yarışır,gerek konfor gerek performans olarak diye düşünüyorum,fiyat olarakta onların çok gerisinde olması cabası.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.
27/04/2021, Saat: 20:59
(03/10/2011, Saat: 21:00)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar bugün arkodan bana dönüş yapıldı ve arko traş sabunu ile ilgili önerimin değerlendirileceği tarafıma bildirildi. satışları önemsenmeyecek kadar ufaktır. bir değişikliğe PR çalışmasına gerek görmüyorlar. Gençlerin hiç sakal tıraşı olmadığı düşünülecek olursa bu konuda yatırım yapmak yersiz.
29/04/2021, Saat: 00:27
Kuru cilt yapısına sahip biri olarak arkoyla pek anlaşamazdım. Son 1 ay içerisinde arko sabuna yükleme öncesi 5-6 damla tatlı badem yağı damlatmaya başladım. Köpük performansında azalma oluyor fakat koruyuculuk, kayganlık ve nemlendirmesi kesinlikle daha iyi seviyelere geliyor. Arkoda tıraş sonrası kuruluk yaşayan komşularıma tavsiye ederim
29/04/2021, Saat: 21:43
(29/04/2021, Saat: 00:27)Gens_darmes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuru cilt yapısına sahip biri olarak arkoyla pek anlaşamazdım. Son 1 ay içerisinde arko sabuna yükleme öncesi 5-6 damla tatlı badem yağı damlatmaya başladım. Köpük performansında azalma oluyor fakat koruyuculuk, kayganlık ve nemlendirmesi kesinlikle daha iyi seviyelere geliyor. Arkoda tıraş sonrası kuruluk yaşayan komşularıma tavsiye ederimbunu beğendim komşum, ben gliserin damlatıyordum ama pek de bi fark olmuyordu sanki
29/04/2021, Saat: 22:07
Beyler size bir tüyo vereyim mi aynısını Alsancak sabun başlığında da yazdım
Alsancak sabun ile arkoyu birlikte kullansanız süper bir icat çıkıyor. Şöyle ki Alsancak sabunu plastik kutudan Alıp kalıp halinde yüzünüze sürün ve kopurtun. Tercihen parmaklarınızla sakal diplerine yedirebilirsiniz. Daha sonra arko sabununu tasta kopurtup yüzünüze Alsancak sabunun üzerinden fırçalayın. Fırçalayarak birbirlerine yüzünüzde karıştırın. Ben denemedim ama tasta da yapabilirsiniz. Sonrasında çok güzel bir kırma sabun elde ediyorsunuz. Hem arkonun erken kuruma problemi büyük ölçüde azalıyor ve yüzde daha az kuruluk yapıyor ( benim tecrübem böyle )
SEDEF USTURA + TURUNCU ASCO
30/04/2021, Saat: 22:12
Arko tıraş sabununu araba markasına benzetirsek. Renault gibidir. Tam bir fiyat performans ürünüdür. Az yakar, çok kaçar. Parçası bol bulunur. Kullanıcısını üzmez. Daha ne olsun
01/05/2021, Saat: 11:57
(23/03/2021, Saat: 22:48)Hacivat34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başta üreticisi olmak üzere pek çok kişinin hakkını yediği bir ürün Arko Traş Sabunu. güzel bir inceleme emeğinize sağlık.
29/05/2021, Saat: 15:08
Geleneksel tıraşa başlerken ilk aldığım sabundu.Farklı makine,jilet ve fırça kombinasyonları ile denememe rağmen malesef çok köpürme dışında tam bir fiyasko oldu benim için.Efsaneliğinin eski ve ucuz olup heryerde herkeseye hitap etmiş bir ürün olarak günümüze gelmesine bağlıyorum yoksa ürün kalitesi,ambalajı vs gerçekten vasat bence.Zaten firmasıda bu özensizliği korumakta kararlı gibi çünki yıllardır hiç bir şekilde ürününün içeriğini ve çeşitliliğini geliştirmemiş,umursamıyor.Özellikle her tıraş sonrası ciddi anlamda yüzüm kuruyor ve geriliyor.Sırf adı tıraş sabunu geçiyor diye hacı şakirden hallice bir ürünü kullanmak gibi bir şey benim için.Herhangi bir yabancı marka sabuna geçtiğinizde oh be dedirten farkı görmek çok da zor değil.Eleştirilerim önyargılı ya da sırf ucuz ve basit ambalajlı olduğu için değil,gerçekten deneyimlerimdir.Seveni çok o yüzden tabi ki saygı duyuyorum ama benim için asla alınmayacak bir ürün.Keyifli tıraşlar komşular.
29/12/2021, Saat: 14:35
Geçen gün bir aile büyüğüm dolabımın ordan geçmiş ve arko tıraş sabununun kokusunu alıp duygulanmış, babasının tıraşları aklına gelmiş. Çok hoşuma gitti tabi biraz bu hobimden de bahsettim.
Arko benim cildimi de kurutuyor ve çabuk sönüyor. Benim için artıları fiyat, koku ve cildimde görüntü olarak bir farklılık oluyor. Yani nasıl desem daha yakışıklı oluyorum sanki Belki güzel bir cilt temizliği yapıyordur bilmiyorum. Nostalji seven biri olarak bana iyi hissettiriyor. Keşke acıbadem, tütün gibi çeşitleri olsa ama ne yapalım şimdilik böyle devam... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|