Merhaba,Gelenesel Islak Tıraş Severler Adana 01 olarak bugün 15.01.2022 Cumartesi günü Adana Beta Tea'de lezzetli çaylar eşliğinde biraraya geldik,
Yılbaşı çekilişi yapmıştık ve birbirimize geleneksel ıslak tıraş ile ilgilidir hediyeler takdim ederek,hediyeleştik.
Geleneksel ıslak tıraş ile ilgili çok güzel sohbetler oldu,dostluklar pekişti.
Kıymetli arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum. @Fenotip @sfenks @donniebrasco @ademkaraca
@'Bakımlı Erkek'
Adana 01 geleneksel ıslak tıraşseverler olarak tüm geleneksel ıslak tıraşsever dostlara sağlıklı ve mutlu bir pazar günü tatili dileklerimizle...
CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılbaşı çekilişi yapmıştık ve birbirimize geleneksel ıslak tıraş ile ilgilidir hediyeler takdim ederek,hediyeleştik.
Geleneksel ıslak tıraş ile ilgili çok güzel sohbetler oldu,dostluklar pekişti.
Kıymetli arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum. @Fenotip @sfenks @donniebrasco @ademkaraca
@'Bakımlı Erkek'
Adana 01 geleneksel ıslak tıraşseverler olarak tüm geleneksel ıslak tıraşsever dostlara sağlıklı ve mutlu bir pazar günü tatili dileklerimizle...
CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-Bakımlı erkek için:Bakımlı olmak önemli ise ,ıslak tıraş olmak bir tutkudur.
- Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da, bakımlı olmak isteyen erkeğe nasip olur.
- Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da, bakımlı olmak isteyen erkeğe nasip olur.