Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Kayıt Tarihi: 2012
Ben de aşağıdaki linkde olanı var. Kuru iken ya da ıslandığında çok sert durmuyor ama yüze sürdüğümde bana hep gereğinden fazla sertmiş gibi geldi. Domuz ya da porsuk bunlardan daha iyi bence.
http://www.giftsandcare.com/en/horse-sha...4831m.html
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Kayıt Tarihi: 2012
%50 yele % 50 kuyruk karışım daha yumuşak deniyor
bu fırçayı seçerek mi almıştınız yani bilerek yoksa fiyat/p oranı yüzünden mi ?
selamlar
(06/01/2013, Saat: 16:24)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de aşağıdaki linkde olanı var. Kuru iken ya da ıslandığında çok sert durmuyor ama yüze sürdüğümde bana hep gereğinden fazla sertmiş gibi geldi. Domuz ya da porsuk bunlardan daha iyi bence.
http://www.giftsandcare.com/en/horse-sha...4831m.html
Yorumları: 713
Konuları: 8
Kayıt Tarihi: 2012
(06/01/2013, Saat: 16:07)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Canbaz ! şarbondan bahsedilmişti
(06/01/2013, Saat: 16:02)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fırça değil adeta bi canlı. renk yüzünden olmalı. hafiften bi kaşıntı başladı sanki bende...
gördüm üstadım
henüz alma kararı vermedim. hem fikir edinmek açısından hem de meraktan bi at kılı fırça denemek istiyorum. tabi şarbon meselesi önemsizdir diyemem, ama öyle büyütülücek bişey de değil gibi geldi bana. daha yakın dönem vakalar var mı acaba? bi araştırmak lazım...
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Kayıt Tarihi: 2012
Canbaz Üstadım
hangi modeli gözünüze kestirdiniz
''%50 yele % 50 kuyruk karışım'' çok merak ettiğim oran
bir arkadaş alsada yorumlasa
(06/01/2013, Saat: 16:57)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06/01/2013, Saat: 16:07)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Canbaz ! şarbondan bahsedilmişti
(06/01/2013, Saat: 16:02)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fırça değil adeta bi canlı. renk yüzünden olmalı. hafiften bi kaşıntı başladı sanki bende...
gördüm üstadım
henüz alma kararı vermedim. hem fikir edinmek açısından hem de meraktan bi at kılı fırça denemek istiyorum. tabi şarbon meselesi önemsizdir diyemem, ama öyle büyütülücek bişey de değil gibi geldi bana. daha yakın dönem vakalar var mı acaba? bi araştırmak lazım...
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Kayıt Tarihi: 2012
Fırçanın tipini beğenmiştim. Adriana Lima gibi fırça (tip olarak)
(06/01/2013, Saat: 16:30)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: %50 yele % 50 kuyruk karışım daha yumuşak deniyor
bu fırçayı seçerek mi almıştınız yani bilerek yoksa fiyat/p oranı yüzünden mi ?
selamlar
(06/01/2013, Saat: 16:24)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de aşağıdaki linkde olanı var. Kuru iken ya da ıslandığında çok sert durmuyor ama yüze sürdüğümde bana hep gereğinden fazla sertmiş gibi geldi. Domuz ya da porsuk bunlardan daha iyi bence.
http://www.giftsandcare.com/en/horse-sha...4831m.html
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 278
Konuları: 16
Kayıt Tarihi: 2012
Mancho hocam, sizdeki fircanin kil yogunlugu nasil?
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Yorumları: 713
Konuları: 8
Kayıt Tarihi: 2012
(06/01/2013, Saat: 17:04)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Canbaz Üstadım
hangi modeli gözünüze kestirdiniz
''%50 yele % 50 kuyruk karışım'' çok merak ettiğim oran
bir arkadaş alsada yorumlasa
ihtilaf üstadım,
budur dediğim bir model yok henüz. bakıyoruz. nasip...
zira tek kaşıntımız bu değil
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Kayıt Tarihi: 2012
07/01/2013, Saat: 16:17
(Son Düzenleme: 07/01/2013, Saat: 16:33, Düzenleyen: ihtilaf.)
Yorumları: 713
Konuları: 8
Kayıt Tarihi: 2012
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Kayıt Tarihi: 2012
(07/01/2013, Saat: 01:27)lathrodectus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mancho hocam, sizdeki fircanin kil yogunlugu nasil?
Yoğun bir yapısı var.
Frank Shaving Finest Badger Hair Chubby 26mm modelindeki gibi yoğunluk.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe