Yorumları: 1,492
Konuları: 33
http://www.teknobiyotik.com/network/rout...eater.html
Modemin sinyalinin erişemediği uzak mesafelere interneti kablolu olarak getirebilir ve WRN300''ün erişim noktası özelliğinden faydalanarak internete kablosuz olarak erişebilirsiniz. Bunun yanısıra sadece kablolu bağlantıya sahip modeminizi marka bağımsız olarak kablosuz hale getirmekte de kullanabilirsiniz.*
*Modeminizin birden fazla bilgisayara interneti dağıtma (DHCP) desteği bulunması gerekmektedir.
Pratikte su urun ihtiyacini karsilayabilir hocam. Lakin markayi bilmem urunu kullanmadik kefil olmam. Ama istediklerinizi karsiliyor gibi daha detayli arastirmayi yapabilirsiniz internetten. Telefondan zor oluyor benim icin
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
http://www.tp-link.com.tr/products/detai...TL-WR743ND
linkteki ürün işinizi görür sanırım. wisp (wireless internet service provider) modunda cep telefonunuzdan dağıttığınız interneti alıp, kablolu veya kablosuz olarak dağıtmanızı sağlar.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
laptobun ethernetini tvnın ethernetine kablo ile baglayın
denetim masası ağ ve paylaşım merkezi bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin
bolumlerine sırası ile girin
laptobun etherneti ile pcnizin etherneti ordaki listede görünecektir
ctrl tuşuna basılı tutarak ikisini seçin
sağ tıklayın bağlantları köprüle deyin
tamamdır
ben bu sekılde 42lv375s lg led tv ile nete çıkıyorum
yazılmını bu şekilde güncelledim
bu şekilde masrafsız halledebilirsiniz
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 278
Konuları: 16
(11/12/2012, Saat: 00:35)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.teknobiyotik.com/network/rout...eater.html
Bu cihaz wireless ag alanini genisletmek icin kullaniliyor. Ethernet girisinden cikis alamazsiniz.
Modemin sinyalinin erişemediği uzak mesafelere interneti kablolu olarak getirebilir ve WRN300''ün erişim noktası özelliğinden faydalanarak internete kablosuz olarak erişebilirsiniz. Bunun yanısıra sadece kablolu bağlantıya sahip modeminizi marka bağımsız olarak kablosuz hale getirmekte de kullanabilirsiniz.*
*Modeminizin birden fazla bilgisayara interneti dağıtma (DHCP) desteği bulunması gerekmektedir.
Pratikte su urun ihtiyacini karsilayabilir hocam. Lakin markayi bilmem urunu kullanmadik kefil olmam. Ama istediklerinizi karsiliyor gibi daha detayli arastirmayi yapabilirsiniz internetten. Telefondan zor oluyor benim icin
(11/12/2012, Saat: 01:13)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.tp-link.com.tr/products/detai...TL-WR743ND
linkteki ürün işinizi görür sanırım. wisp (wireless internet service provider) modunda cep telefonunuzdan dağıttığınız interneti alıp, kablolu veya kablosuz olarak dağıtmanızı sağlar.
WISP adli cihazlarindan alinan baglantiyi dagitmak icin kullaniliyor. Wireless bridging destegi bu cihazda da yok.
(11/12/2012, Saat: 01:27)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: laptobun ethernetini tvnın ethernetine kablo ile baglayın
tamamdır
Evet bu en ekonomik ve kolay yontem.
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
5800 symbian telefon internetimi laptopa yansıtıyordum. Laptop ne zamandır bozuk ama android tabletim var. Telefondaki interneti tablete yansıtamıyorum tablet interneti (telefonu) görmüyor. Bir yöntemi var mı acep?
Yorumları: 333
Konuları: 19
(02/10/2013, Saat: 17:56)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5800 symbian telefon internetimi laptopa yansıtıyordum. Laptop ne zamandır bozuk ama android tabletim var. Telefondaki interneti tablete yansıtamıyorum tablet interneti (telefonu) görmüyor. Bir yöntemi var mı acep?
Android tabletiniz, ad-hoc yayın yapan 5800 telefonunuzu görmez ama iphone ve ipad cihazlar bu bağlantı türünü görür.
www.tekyumruk.com
Yorumları: 2
Konuları: 0
(11/12/2012, Saat: 01:27)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: laptobun ethernetini tvnın ethernetine kablo ile baglayın
tamamdır
slm kardeş bende samsung d6000 led tv var senın dedıgın gıbı yaptım baglantıyı ama tv de ınternete baglanamadım bırseylerı eksıkmı yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevınırım
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
baglatıları koprule dedıgınızde
yasadıgınız sorun nedır?
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 2
Konuları: 0
(01/01/2014, Saat: 22:13)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: baglatıları koprule dedıgınızde
yasadıgınız sorun nedır?
bağlantıyı kopru yapıyorum orda sorun yok kabolu baglant baglandı dıyo fakat tv den ayarlardan bakıyorum ınternet ayarlarına ınternet yok dıyo kablonun takılı olduguna emın olun dıyo acaba tv de bırseymı yapmam gerekıyo