18/10/2013, Saat: 18:55
En Son Ne Aldınız ?
|
PTT bugün çalışıyor mu yahu? Herkesin paketi geldi, benimkiler gelmedi? Hatta ayın dokuzunda dağıtıma çıkan paket dağıtıcıda gözüküyor hala.
Gidip yatağa Hülya Koçyiğit atlayışı yapıp, ağlıyacağım ![]() ![]() Hayırlı olsun herkese bu arada...
Haydi hayırlı tıraşlar...
18/10/2013, Saat: 19:09
@Lijun:Bir tane alacaktım sepete girince mitoz bölünüş.
@Pars:At avrat Tabac,kenarda dursun olmadı satarım. @Onurstyle:Hocam speickle tanıştırın bizi
19/10/2013, Saat: 04:23
mornetto hocam kanıma girdi bugün dayanamadım ve bir adet superadjustable aldım kargo bekliyorum 1-2 haftaya gelir sanırım, geldiğinde fotoğraflarını yükleyeceğim
![]()
19/10/2013, Saat: 14:58
Oh be, geldiler sonunda, şükür kavuşturana. Yarın çıkacağım maceranın kahramanları
![]() ![]()
19/10/2013, Saat: 16:45
(19/10/2013, Saat: 14:58)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oh be, geldiler sonunda, şükür kavuşturana. Yarın çıkacağım maceranın kahramanları Güle güle kullan onlyTNT. Örnek jiletleri aldığın iyi olmuş. Şimdiden Crystal jileti diğerlerinden ayırdım, günlük konfor ve ideal keskinlikte ona dikkat et ![]()
19/10/2013, Saat: 19:55
(19/10/2013, Saat: 14:58)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oh be, geldiler sonunda, şükür kavuşturana. Yarın çıkacağım maceranın kahramanları Bir aceminin R41 ile olan imtihanını merakla bekliyorum ![]() Benim de gözüm kayıyor bu ara değirmen logolarına.Özellikle şu kısa tanıtım filmini izledikten sonra , Mühle damgalı bir ürünüm olsun istiyorum. Fırça olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
19/10/2013, Saat: 20:13
Banat fırçam var şu an, onu kullanırım. Mühle' nin sabununu deniyeceğim, sert bir sabun zaten. Çinden Coolcut 4 siparişi vermiştim yanına kıytırık bir best (acaba) badger ekledim, o gelir sanırım öbür haftaya. Bunun dışında Geltir fırça kampanyasına katıldım düzgün bir fırçam olsun diye ama gerçekleşmeyecek gibi. Bu olmazsa eBay' den FS fırça almayı düşünüyorum.
19/10/2013, Saat: 20:47
Fırça için geldiğinde göreceksiniz bu fiyattan fazlasını hakediyor diyor ama yine de yaptığı iş değil.
www.BarbarosRazors.com
19/10/2013, Saat: 23:09
Burada termal iclik veya yeni caydanlik alimlarini degilde tirasla ilgili yapilan alisveris paylasimlarini tercih ederim. Neyse ne son alimim Berlin Rosman dan 6 bicakli kullan at. Kullanmayi dusunmuyorum bulunsun hesabi ...
... Taslar bagli kopekler serbest ...
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: