Yorumları: 980
Konuları: 23
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle elime geçen ATT H1 Kronos çok güzel, fakat agresif bir makine, muhle r89 dan sonra zorladı,
Bu nedenle en azından jileti az agresif bulalım noktasındayım, feather kullanıyorum, kalitesi yakın ama daha mild bir jilet tavsiyesi beklemekteyim,
Syg.
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Mavi astra ve polsilver iridium tavsiye ederim.
Yorumları: 802
Konuları: 11
Üstadım çok tecrübem yok ama, tipsol üstadın dediği gibi polsilver iridium. Ayricada personna lab blue , bildiğim kadarıyla kendini kesme korkusu olmadan feather kullanmak gibi diyorlardı.
Personna lab blue almayı düşünürseniz benimde aklımda var. EBay da 2paket olarak satıyorlar isterseniz ufak bir toplu alım yapıp kardeş payı yaparız size uyarsa .
Every farewell is a new beginning.
Konuyu yalnış yere açmışım
yurtiçinden bulabileceğimiz var mıdır? Ebayden 50 tane mal aldım bu sene, gına geldi beklemekten
Teşekkür ederim
(26/11/2013, Saat: 14:54)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni beklemek değilde yusuf yusuf gümrükte bu sefer takılır mı acaba korkusu beni bitiriyor.
Üstadım baktım bugüne kadar 64 tane mal gelmiş, 5 yılda,
daha takılan olmadı,
(26/11/2013, Saat: 14:56)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım baktım bugüne kadar 64 tane mal gelmiş, 5 yılda,
daha takılan olmadı,
Valla ben üstadım en sondan bir önce ki takıldı onu yazıcam bir ara hikaye vari bir şekilde hele bir sonuçlansın bakalım ne olacak.
Aman sizde nazar değdirmeyin kendi kendinize.
Yorumları: 238
Konuları: 5
(26/11/2013, Saat: 14:52)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu yalnış yere açmışım yurtiçinden bulabileceğimiz var mıdır? Ebayden 50 tane mal aldım bu sene, gına geldi beklemekten
Istanbuldaysaniz Polonya Pazari'nda PolSilver Iridium bulabilirsiniz. Arada elindeki stok azaliyor ama devami geliyordu. Haftaya ugramayi dusunuyorum vaktim olursa. Buraya stok durumunu yazarim.
(26/11/2013, Saat: 15:09)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Istanbuldaysaniz Polonya Pazari'nda PolSilver Iridium bulabilirsiniz. Arada elindeki stok azaliyor ama devami geliyordu. Haftaya ugramayi dusunuyorum vaktim olursa. Buraya stok durumunu yazarim.
Üstadım eğer haftaya gidecekseniz ücreti mukabilinde bana da bir 100lük alabilirmisinz acaba.
"2013'ün Türkiyesinde iç anadolunun orta yerinde"
Bulamıyoruz bi polsilver iridium.