Bugün tıraşımı oldum arkadaşlar.Bu arada bende sifujack gibi düşünüyorum 90lardan kalma bir havası paketten anlaşılıyor.
Tıraşa gelirsek ilk izlenim keskin sınıfına giren bir jilet olduğu.Kullanmakta olduğum permasharptan daha keskin diye düşünüyorum.Ancak bir o kadarda konforlu.Yani çoğunuzun beğeneceği bir jilet bence.Ve bilmiyorum ama bugüne kadar hep iyi jiletler biraz daha ağır ve kalın olur diye kafamda düşünce vardı (permasharp,7oclock vs) buda kalın diğerlerine nazaran ağır bir jilet.
Tıraşı slim 2 de oldum ama keşke 1 de olsaydım aradaki ufak fark biraz fazla geldi.Ona rağmen güzel bir tıraş çıkardı diyebilrim.Kesme sesini duymak mümkün.
Sahte olduğunu düşünmüyorum eski bir jilet sadece
Birde tüm tıraşı slim 1 de tamalayacağım birdahaki sefere o zaman da yorumlarımı yazarım.
Tabi biraz daha keskin olunca şöyle bir sıkıntı doğdu permada hassas bölgeleri 1de alırken bunda 0a ienmediğim için yavaş olmak zorunda kaldım
Neyse kısaca yolunuz düşerse alın bir paket deneyin zaten 10 jilet var,büyük ihtimalde beğenirsiniz.Sürdürülebilirlik açısındanda çok beğensenizde şanısınız yok çünkü başka yerde bulacağınızı düşünmüyorum aynısını
Sonuç Permasharp varken pek gerek yok böyle maceralara
Puan vermem gerekirse Permasharp benim için 9 olsa (hep iyisi vardır mantığı 10.yu rezerve edersek) bu jilette 6.5-7 alırdı herhalde.